reklama
Ja jiz nie pamiętam ale w różnych miejscach może się zagnieździć podobno najważniejsze żeby na tylnej ścianie wyżej. A czy prawa czy lewą stroną czy środek to już chyba obojętneChciałam Was dziewczyny, które są już mamami, zapytać w jakim miejscu macicy były wasze fasolki? Mnie jak robiła usg ta pseudo lekarka przez brzuch to wyszło, że pęcherzyk jest tak lekko po lewej stronie podbrzusza i tam też czuję takie delikatne kłucie czasami. U Was też nie były na samym środku podbrzusza?
Mi na początku ciąży tez jeden konował zrobił USG przez powłoki brzuszne i powiedział że są bliźniaki. Nawet gdzieś mam zdjęcie ze widać niby dwa zarodki. Ale... Poszłam do mojego gin który zrobił dopochwowo USG i powiedział że to nie bliźniak a krwiak...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marta_usssek
Fanka BB :)
Dzien dobry kochane
Fajnie , ze tu trafiłam . W końcu starego nie musze zamęczać swoimi mongolskimi teoriami a ze ile to dni do @ a to , ze nie bolą piersi a powinny itd itp
U mnie 5 dni do @ . Zero objawów ciążowych i okresowych . Tak mi nawet myśl dzis przeszła , ze jak sie nie uda to do nowego roku odpuszczam obserwacje , liczenie i w sylwestra porządnie sie schleje ! I chociaz tyle dobrego
te pol roku starań zleciało jak cholera , mam wrażenie ze @ mam co chwile :/ ten czas tak zapieprza . Ale tez postanowiłam odpuścić testowanie przed @ . Musze sie powstrzymać ! Boże daj sił . I spraw aby wszystkie staraczki zaszły jeszcze w 2017 ! Całuje kochane miłego dnia!
Fajnie , ze tu trafiłam . W końcu starego nie musze zamęczać swoimi mongolskimi teoriami a ze ile to dni do @ a to , ze nie bolą piersi a powinny itd itp
U mnie 5 dni do @ . Zero objawów ciążowych i okresowych . Tak mi nawet myśl dzis przeszła , ze jak sie nie uda to do nowego roku odpuszczam obserwacje , liczenie i w sylwestra porządnie sie schleje ! I chociaz tyle dobrego
te pol roku starań zleciało jak cholera , mam wrażenie ze @ mam co chwile :/ ten czas tak zapieprza . Ale tez postanowiłam odpuścić testowanie przed @ . Musze sie powstrzymać ! Boże daj sił . I spraw aby wszystkie staraczki zaszły jeszcze w 2017 ! Całuje kochane miłego dnia!
Tak ja mam 1.003 także mamy jak najbardziej w normieHej. Zrobilam sobie badanie tsh-0.9470 (0.3500-4,9400) to wychodzi ze chyba jest w normie.
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Wzajemnie :* ja 4 dni do @ i już masakra....Dzien dobry kochane [emoji5]️
Fajnie , ze tu trafiłam . W końcu starego nie musze zamęczać swoimi mongolskimi teoriami a ze ile to dni do @ a to , ze nie bolą piersi a powinny itd itp [emoji14]
Elodia
Boże daj sił . I spraw aby wszystkie staraczki zaszły jeszcze w 2017 ! Całuje kochane miłego dnia!
Mówię Ci to ja, forumowa wróżka, że wszystkie dziewczyny z wątku będą conajmniej w ciąży w przyszlym roku :-)
Ale mam dzisiaj wahania nastrojów. Najpierw depresyjne myślenie a teraz humor,prawie jakas euforia
marta_usssek
Mi mój gin z kolei powiedział , ze mam macice na lewo przesunięta . Ciekawe czy w czymś to przeszkadza . Czasem mam tak , ze nawet jak stanę wyprostowana i spojrzę w dół brzucha to rzeczywiście odstaje po lewej stronie .Ja jiz nie pamiętam ale w różnych miejscach może się zagnieździć podobno najważniejsze żeby na tylnej ścianie wyżej. A czy prawa czy lewą stroną czy środek to już chyba obojętne
Mi na początku ciąży tez jeden konował zrobił USG przez powłoki brzuszne i powiedział że są bliźniaki. Nawet gdzieś mam zdjęcie ze widać niby dwa zarodki. Ale... Poszłam do mojego gin który zrobił dopochwowo USG i powiedział że to nie bliźniak a krwiak...
Hormony hormony [emoji14]Mówię Ci to ja, forumowa wróżka, że wszystkie dziewczyny z wątku będą conajmniej w ciąży w przyszlym roku :-)
Ale mam dzisiaj wahania nastrojów. Najpierw depresyjne myślenie a teraz humor,prawie jakas euforia
Nigdy nawet ciało nie jest idealnie równeMi mój gin z kolei powiedział , ze mam macice na lewo przesunięta . Ciekawe czy w czymś to przeszkadza . Czasem mam tak , ze nawet jak stanę wyprostowana i spojrzę w dół brzucha to rzeczywiście odstaje po lewej stronie .
reklama
Elodia
No być może zaczynają szaleć bo sobie z ciekawości przeglądalam wozki (wiem wiem o wiele za wczesnie) i na widok mojego wymarzonego trójkolowca się poplakalam.Hormony hormony [emoji14]