reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To tak czasem jest [emoji14]
Ponadto można na 3dniowke chorować dwa razy w życiu.
Bo są dwa wirusy 3dniowki i każdy mozna przejść raz :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O to nawet nie wiedzialam ze sa dwa.. no to on ma druga za soba juz o =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
No to wstrzeliliscie sie pięknie ! Chciałabym tez zając głowę czym innym ale jak na złość wszędzie kobitki z brzuszkami , reklamy dla brzuszatek , wśród znajomych baby boom a sąsiadka wlasnie urodziła 6 dziecko z wpadki rzecz jasna . Ajjj gdyby to wszystko było prostsze .
Nie da sie nie myslec o ciazy planujac ciaze :p
U nas niestety tez glownie orzytulanki wtedy "kiedy trzeba". Tzn to jest tak- na poczatku cyklu po @ i na koniec cyklu przed @ przytulamy sie kiedy mamy ochote, a w srodku to tak bardziej wtedy kiedy trzeba ;) jest to meczace, ale tak chcemy dziecka, ze nie mamy zamaru odpuscic :)

Ciąży nie ma :(za go tsh powyżej normy :( załamana jestem
Tulam :(

A mi się kuku zrobiło w postaci kamyczka w pęcherzu moczowym... jeny jak to pieroństwo wkurza... spadam się napić piwka w ciepłej wannie ... jeszcze żebym piwo lubiła. A i moje młodsze się na dokładkę czymś struło i wymiotuje od 3 godzin... Mam nadzieję że noc będzie spokojna, ale rano do GP :/

reklama
Tulam :(

A mi się kuku zrobiło w postaci kamyczka w pęcherzu moczowym... jeny jak to pieroństwo wkurza... spadam się napić piwka w ciepłej wannie ... jeszcze żebym piwo lubiła. A i moje młodsze się na dokładkę czymś struło i wymiotuje od 3 godzin... Mam nadzieję że noc będzie spokojna, ale rano do GP :/

Ehhhh, jak pech to na całego :(

Do góry