reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i wyników jak nie było tak nie ma :( ja znów stan podgorączkowy a plamienie ustąpiło :( oszaleje i juz nawet uśmiechać mi sie niechęć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Faktycznie strasznie długo...
Ja jak robiłam to mi powiedziała że wyniki jutro bo beta będzie szybciej, tego samego dnia za 2h ale progesteron na nast dzień..więc poprosiłam o wysłanie 2 wyników z osobna i tak też mi posłali-bete miałam za 2h, progesteron na nast dzien

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W tym miesiącu pare dni po przytulankach ogarnął mnie jakis wewnętrzny spokój . Nie wiem dlaczego ale mam nadzieje , ze to ten miesiąc . Moze końcówka roku bedzie dla nas szczesliwa :)
Dzis pierwszy raz mierzyłam temp , w sumie nawet nie wiem po co :) ten cholerny dostęp do internetu jest straszny :) lepiej byłoby tego wszystkiego nie czytać :/
A wiesz, mi wlasnie po owulce kilka dni też jakiś taki spokój ogarnął,nic nie było w stanie mnie zdenerwować,tak zostało do teraz. No i małpisko nie przyszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A No to ja nie wiedziałam w laboratorium powiedzieli ze dzis bedą podobno do 20 wysyłają loguje sie cały czas do aplikacji ale pusto

Nie . Mój synek ma 12 lat :) byłam młoda mama , zaliczyłam wpadkę :) oczywiscie ukochana wpadkę :)
Ale nie jestem z Tata synka . Wzięłam ślub , ułożyłam życie na nowo :) No i te pol roku troche mnie przytłacza ...
To ja z ojcem córki wpadlam w wieku 19 lat, córka ma obecnie 10 a ja jestem w normalnym związku z kimś innym. A o dziecko staralismy się 9 cykli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A No to ja nie wiedziałam w laboratorium powiedzieli ze dzis bedą podobno do 20 wysyłają loguje sie cały czas do aplikacji ale pusto

O u mnie np betka byla po 3ch godzinach od badania. Nawet szybciej niż mowili bo mialo byc kolo 14 czy nawet 15, a po 12 juz wyniki mialam. Ale ze spokojem,jak do 20 to na pewno będą :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O u mnie np betka byla po 3ch godzinach od badania. Nawet szybciej niż mowili bo mialo byc kolo 14 czy nawet 15, a po 12 juz wyniki mialam. Ale ze spokojem,jak do 20 to na pewno będą :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To pewnie beta jest, ale tam było jeszcze z 11 innych badań i pewnie od nich jest uzależniona

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To pewnie beta jest, ale tam było jeszcze z 11 innych badań i pewnie od nich jest uzależniona

A nie mogli zrobic tak zeby np betkę wyslac Ci wczesniej do wgladu? Ja jak u siebie mialam pelno badań to niektore przychodzily osobno. No ale w sumie co labolatoriumto inne metody wysylania wyników :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A nie mogli zrobic tak zeby np betkę wyslac Ci wczesniej do wgladu? Ja jak u siebie mialam pelno badań to niektore przychodzily osobno. No ale w sumie co labolatoriumto inne metody wysylania wyników :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja nawet nie pomyslałam bo powiedzieli ze dziś bedzie po południu wiec nawet sie nie odzywałam :)

reklama
Ja nawet nie pomyslałam bo powiedzieli ze dziś bedzie po południu wiec nawet sie nie odzywałam :)

A to na przyszlosc zawsze sprobuj zapytać może akurat na prośbę pacjenta mogą rozdzielic wyniki i nie wysylac ich w jednym pliku. Kurczę mnie też ta twoja betka ciekawi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry