V
Vel
Gość
Czyli robimy licytacje która wiecej objawów ciążowych zaliczy. [emoji23]
...marzenia mają wielką moc...
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od owu jest wysoko. Opada przed okresem . Im bliżej okresu tym niżej. Robi się twardsza i otwiera sięEj laski a jak to jest z ta szyjka na poczatku ciazy? Jest wysoko czy nisko??
Nie umiem poznac, czy jest otwarta czy zamknieta :/Od owu jest wysoko. Opada przed okresem . Im bliżej okresu tym niżej. Robi się twardsza i otwiera się
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Czesc Staraczki Jestem tu nowa , musze przeczytać setki postów wstecz bo wciąga jak cholercia
Staramy sie od czerwca . Mhmmm pol roku mija jak nic . Moje badania ok , męża tez , w sumie nie sa zle jak to lekarka oceniła . Mam do Was pytanie . Od 2 mcy zauważam u siebie przy ściśnięciu sutków wydobywająca sie mleczna ciecz , pare kropelek dosłownie . Prolaktyna w normie . Cóż to moze byc ... bo juz przez chwile myślałam , ze ciąża urojona Aktualnie 21 Dzien cyklu . 6 dni do @ , zero objawów wskazujących @ .
Bede to podpytam ale zaczęło mnie to mocno interesować . Byłam jakis czas temu w szpitalu u przyjaciółki , ktora urodziła córcię . Siedziałam obok gdy przystawiala ja do piersi pierwszy raz . Tak mocno to przeżywałam , ze jak wracałam do domu ból piersi nie do opisania . Juz sie bałam , ze wieczorem mleko popłynieWitaj i powodzenia! U mnie tez 21dca z ta wydzielina to nie wiem, może warto to skonsultować z lekarzem?
Ktory cykl staraniaWitaj i powodzenia! U mnie tez 21dca z ta wydzielina to nie wiem, może warto to skonsultować z lekarzem?