reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie no, żarty żartami ale ja już wytrzymam do tego stycznia aż się mężu zbada. Nawet jeśli wyniki będą Ok to chyba i tak się pokuszę o inseminacje, bo już mam dość. Nie wytrzymam tego dłużej. Tym bardziej, ze lat mi nie ubywa, a chciała bym conajmniej dwójkę mieć.

Czesc Staraczki Jestem tu nowa , musze przeczytać setki postów wstecz bo wciąga jak cholercia
Staramy sie od czerwca . Mhmmm pol roku mija jak nic . Moje badania ok , męża tez , w sumie nie sa zle jak to lekarka oceniła . Mam do Was pytanie . Od 2 mcy zauważam u siebie przy ściśnięciu sutków wydobywająca sie mleczna ciecz , pare kropelek dosłownie . Prolaktyna w normie . Cóż to moze byc ... bo juz przez chwile myślałam , ze ciąża urojona Aktualnie 21 Dzien cyklu . 6 dni do @ , zero objawów wskazujących @ .

Kurczę wysłało sie za wcześnie
Piersi zaczynaja mnie bolec zazwyczaj około 3 dni przed @
Tak bardzo juz bym chciała zobaczyc w końcu te krechy .... ehhhhh. Jak zrobić zeby nie myślec ?

Czesc Staraczki Jestem tu nowa , musze przeczytać setki postów wstecz bo wciąga jak cholercia
Staramy sie od czerwca . Mhmmm pol roku mija jak nic . Moje badania ok , męża tez , w sumie nie sa zle jak to lekarka oceniła . Mam do Was pytanie . Od 2 mcy zauważam u siebie przy ściśnięciu sutków wydobywająca sie mleczna ciecz , pare kropelek dosłownie . Prolaktyna w normie . Cóż to moze byc ... bo juz przez chwile myślałam , ze ciąża urojona Aktualnie 21 Dzien cyklu . 6 dni do @ , zero objawów wskazujących @ .

Witaj i powodzenia! U mnie tez 21dc ;) a z ta wydzielina to nie wiem, może warto to skonsultować z lekarzem?

Witaj i powodzenia! U mnie tez 21dc ;) a z ta wydzielina to nie wiem, może warto to skonsultować z lekarzem?
Bede to podpytam ale zaczęło mnie to mocno interesować . Byłam jakis czas temu w szpitalu u przyjaciółki , ktora urodziła córcię . Siedziałam obok gdy przystawiala ja do piersi pierwszy raz . Tak mocno to przeżywałam , ze jak wracałam do domu ból piersi nie do opisania . Juz sie bałam , ze wieczorem mleko popłynie

reklama
Do góry