O'Hara
Fanka BB :)
Ktory cykl starania?
12 [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktory cykl starania?
W tym miesiącu pare dni po przytulankach ogarnął mnie jakis wewnętrzny spokój . Nie wiem dlaczego ale mam nadzieje , ze to ten miesiąc . Moze końcówka roku bedzie dla nas szczesliwa12 [emoji849]
W tym miesiącu pare dni po przytulankach ogarnął mnie jakis wewnętrzny spokój . Nie wiem dlaczego ale mam nadzieje , ze to ten miesiąc . Moze końcówka roku bedzie dla nas szczesliwa![]()
Dzis pierwszy raz mierzyłam temp , w sumie nawet nie wiem po coten cholerny dostęp do internetu jest straszny
lepiej byłoby tego wszystkiego nie czytać :/
Witaj w klubie. Tez zaliczylam wpadke, tez rozstalam sie z ojcem mojej corki i tez ukladam sobie zycie na nowoNie . Mój synek ma 12 latbyłam młoda mama , zaliczyłam wpadkę
oczywiscie ukochana wpadkę
Ale nie jestem z Tata synka . Wzięłam ślub , ułożyłam życie na nowoNo i te pol roku troche mnie przytłacza ...
Ledwo 20Witaj w klubie. Tez zaliczylam wpadke, tez rozstalam sie z ojcem mojej corki i tez ukladam sobie zycie na nowono i nie wiedzialam, ze dzieci robi sie tak trudno haha. Ile mialas lat jak urodzilas pierwsze dziecko?
![]()
Ile masz lat ?Witaj w klubie. Tez zaliczylam wpadke, tez rozstalam sie z ojcem mojej corki i tez ukladam sobie zycie na nowono i nie wiedzialam, ze dzieci robi sie tak trudno haha. Ile mialas lat jak urodzilas pierwsze dziecko?
![]()