zośkaTośka
Fanka BB :)
30min do bety [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bywało już tak...Masakra! Maseczkę jak M.J. Sobie musisz fundnąć!
Nie musiałam dziś testować, bo przyszło plamienie. @ rozhula się dziś lub jutro. Nie jest mi przykro, jestem tylko nieco rozczarowana i zirytowana.
Wiecie o co kaman? Jestem z moim mężem już 8 lat, 4 lata mieszkamy razem. Nigdy nam się nie spieszyło do rodzicielstwa i on by to pewnie dalej odwlekał, ale w tym roku skończyłam 30 lat więc w kwietniu doszłam do wniosku, że czas zacząć działać, bo potem może być za późno i będziemy żałować. Po drugie jestem w dobrym momencie mojego życia zawodowego, bo dopiero rozkręcam swoją działalność, więc nie stracę zbyt wielu klientów a po macierzyńskim będę mogła rozkręcać biznes na całego. Bo są plany, potencjał, nic tylko realizować.
Lubię mieć kontrolę i plan działania.Ślub zorganizowaliśmy w 3 miesiące na lipiec. W czerwcu porzuciliśmy antykoncepcję.
Taki plan! Nie może się nie udać!..Well, natura ma moje plany gdzieś.
Nie pragnę dziecka na tyle, by rozpaczać nad białym testem czy kolejną @, ale czuję, że nie mam obecnie kontroli nad swoim życiem i stoję w miejscu.
Boli mnie to, że po macierzyńskim mogę wypaść z rynku, bo nikt mnie nie zastąpi. A nie wiem, kiedy to nastąpi i ciężko podjąć jakieś działania. Najlepiej byłoby mieć już odchowanego potomka.Ale nigdy nie był na niego odpowiedni czas.
Badum tsss!..
Dzień dobry.
30min do bety [emoji848]
Zapytaj o możliwość wysłania na maila lub odbioru online!Kiedy wyniki?![]()
Dziewczyny powiedzcie mi jak to z tą temperatura dowcipnie ?
Nigdy wcześniej nie mierzyłam. Wiem mój błąd.
Wczoraj mierzyłam rano i miałam 37.24. dziś 37.34.
Jak to dokładnie jest?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapytaj o możliwość wysłania na maila lub odbioru online!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Za wcześnie na testyJa nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, ze trzeba dooonywac pomiarów przez kilka cykli regularnie by moc coś wnioskować, z kolei jak jest przyrost a nie spadek to wyglada obiecująco. Ale nie wiem, już lepiej zatestuj![]()
Za wcześnie na testy
Wiem wiem że dłużej bo każda kobieta inaczej.
Może źle zapytalan chodziło mi o to kiedy są spadki temp kiedy ona wzrasta ?
Czyli np jak to wygląda po @, jak w trakcie owulacji, po, przed @ czy na początku ciąży. Kiedy są spadki a kiedy wzrosty.
Do terminu @ jeszcze 5 dni więc jeszcze czas
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom