reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Masakra! Maseczkę jak M.J. Sobie musisz fundnąć!
A bywało już tak...
1510821266-495e5a2f6bcaf30f-aaaaaa.jpeg

Mieliśmy 1500 μg/m3 !
Ludzie są bezmyślni.. I biedni, palą czym popadnie i proszę.. . Potem takie wyniki
:(

Wynik z dzisiaj, godzina 9...
1510820763-24354718669eea05-aaaaaa.png

Z domu nie ma co wychodzić, biedne te dzieci w naszych brzuchach.. I te noworodki co to jeszcze się nie daj Boże rodzą z problemami z oddychaniem a tu jeszcze takie powietrze [emoji27]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nie musiałam dziś testować, bo przyszło plamienie. @ rozhula się dziś lub jutro. Nie jest mi przykro, jestem tylko nieco rozczarowana i zirytowana.
Wiecie o co kaman? Jestem z moim mężem już 8 lat, 4 lata mieszkamy razem. Nigdy nam się nie spieszyło do rodzicielstwa i on by to pewnie dalej odwlekał, ale w tym roku skończyłam 30 lat więc w kwietniu doszłam do wniosku, że czas zacząć działać, bo potem może być za późno i będziemy żałować. Po drugie jestem w dobrym momencie mojego życia zawodowego, bo dopiero rozkręcam swoją działalność, więc nie stracę zbyt wielu klientów a po macierzyńskim będę mogła rozkręcać biznes na całego. Bo są plany, potencjał, nic tylko realizować.
Lubię mieć kontrolę i plan działania. :) Ślub zorganizowaliśmy w 3 miesiące na lipiec. W czerwcu porzuciliśmy antykoncepcję.
Taki plan! Nie może się nie udać!..Well, natura ma moje plany gdzieś.
Nie pragnę dziecka na tyle, by rozpaczać nad białym testem czy kolejną @, ale czuję, że nie mam obecnie kontroli nad swoim życiem i stoję w miejscu.

Boli mnie to, że po macierzyńskim mogę wypaść z rynku, bo nikt mnie nie zastąpi. A nie wiem, kiedy to nastąpi i ciężko podjąć jakieś działania. Najlepiej byłoby mieć już odchowanego potomka. :) Ale nigdy nie był na niego odpowiedni czas. :) Badum tsss!..

Dzień dobry.

Ja mam na odwrót, tzn tez mam wypasiona robotę, posadkę! Pracowałam, ba! Tyrałam na to 13 lat. Po macierzyńskim będzie dupa zimna, ze tak powiem. Nie wezmą mnie na bank z powrotem a już na pewno nie na takich zajebistych warunkach. Także jedna ciąża przekreśle 13 lat harówki. Tylko ze z kolei tak bardzo pragnę tego dziecka, ze mam to wszystko gdzieś! I tak beczę przy każdej @ albo bieli wizira! Natomiast podzielam to uczucie, ze nie masz nad tym kontroli. To mnie doprowadza do szału :)

Dziewczyny powiedzcie mi jak to z tą temperatura dowcipnie ?
Nigdy wcześniej nie mierzyłam. Wiem mój błąd.
Wczoraj mierzyłam rano i miałam 37.24. dziś 37.34.
Jak to dokładnie jest?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi jak to z tą temperatura dowcipnie ?
Nigdy wcześniej nie mierzyłam. Wiem mój błąd.
Wczoraj mierzyłam rano i miałam 37.24. dziś 37.34.
Jak to dokładnie jest?

Ja nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, ze trzeba dooonywac pomiarów przez kilka cykli regularnie by moc coś wnioskować, z kolei jak jest przyrost a nie spadek to wyglada obiecująco. Ale nie wiem, już lepiej zatestuj ;)

Ja nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, ze trzeba dooonywac pomiarów przez kilka cykli regularnie by moc coś wnioskować, z kolei jak jest przyrost a nie spadek to wyglada obiecująco. Ale nie wiem, już lepiej zatestuj ;)
Za wcześnie na testy :)
Wiem wiem że dłużej bo każda kobieta inaczej.
Może źle zapytalan chodziło mi o to kiedy są spadki temp kiedy ona wzrasta ?
Czyli np jak to wygląda po @, jak w trakcie owulacji, po, przed @ czy na początku ciąży. Kiedy są spadki a kiedy wzrosty.
Do terminu @ jeszcze 5 dni więc jeszcze czas :)

reklama
Za wcześnie na testy :)
Wiem wiem że dłużej bo każda kobieta inaczej.
Może źle zapytalan chodziło mi o to kiedy są spadki temp kiedy ona wzrasta ?
Czyli np jak to wygląda po @, jak w trakcie owulacji, po, przed @ czy na początku ciąży. Kiedy są spadki a kiedy wzrosty.
Do terminu @ jeszcze 5 dni więc jeszcze czas :)

A to juz nie wiem :)
Ja mam 7 dni do @ ale czuje po kościach, ze nadejdzie. Niestety :(

Do góry