reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przez zabiegiem - nie ma szans. Po za tym już raz zrobiłam sobie taką wycieczkę 56h do polski i z powrotem - kilka tygodni odchorowywałam, astma którą miałam nieaktywną od lat odezwała się z impetem godnym słonia. Pomijam już fakt że większość tego czasu spędziłam w środkach transportu. (babka która znęcała się nad dziećmi w przedszkolu pozwała rodziców o zniesławienie - musiałam się stawić w sądzie jako że jednym z tych dzieci była moja młodsza) - Nigdy więcej nie robię takiej eskapady. Szczególnie że finansowo wyjdzie na to samo a mój mąż nie da rady wziąć teraz dwóch dni wolnego.
Właśnie sprawdziłam w kilku "placówkach ceny" - to 160 to najtaniej - ceny do 300 funtów o_O

reklama
Witajcie dziewczyny. Na ovu nadal negatyw. Chyba zrezygnuje z wizyty u gina dziś nie chce mi się potwornie. Jajniki zaczynają szaleć czuję także coś się zbliża. Dziś 15 dc.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Na ovu nadal negatyw. Chyba zrezygnuje z wizyty u gina dziś nie chce mi się potwornie. Jajniki zaczynają szaleć czuję także coś się zbliża. Dziś 15 dc.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za owocną owy :) ja dziś pierwsza wizyta o 9:40, stresuję się i spać nie mogę eh

A tak w ogóle to mam przyjemność przedstawić wam moje nowe dziecko:
1510782346-9a119aa7c18e8e61-aaaaaa.jpeg
Oooo cudowne bonsai to beniamin???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Oj uwielbiam te drzewka :) u mnie las który zrobiłam w szkle pierwszy raz, jeszcze żyje :) podobno pierwszy miesiąc jest najgorszy aby sie utrzymał a jak uda mi sie utrzymać to juz bedzie sobie żył własnym klimatem :)
1510782685-0e553fc4de51f695-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne!
Śliczne :-) też zawsze chcialam takie mieć :-) ale mam trochę kaktusów za to.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry