reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale mam na myśli niekoniecznie pisanie „o tym”. Myśle, ze masz talent i powinnaś spróbować jakieś opowiadania, nawet dla dzieci... pomysł o tym, bo jak czytam twoje posty to naprawdę mam wrażenie, ze byłabyś w tym dobra. No chyba, ze sprawa Cię nie kręci. Tak tylko dziele się obserwacja ;)
W sumie, nawet wyslam baje dla syna. Chociaz wiesz chyba najlepiej wyszedlby mi poradnik dla pracowników służby zdrowia " Jak rozmawiać z pacjentem, aby go nie zabić" =D

https://docs.google.com/spreadsheet...oUJzKw9BMIEWmENtqsjhCv2Vxnw/edit?usp=drivesdk
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A tak w ogóle to mam przyjemność przedstawić wam moje nowe dziecko:
1510782346-9a119aa7c18e8e61-aaaaaa.jpeg

Oj uwielbiam te drzewka :) u mnie las który zrobiłam w szkle pierwszy raz, jeszcze żyje :) podobno pierwszy miesiąc jest najgorszy aby sie utrzymał a jak uda mi sie utrzymać to juz bedzie sobie żył własnym klimatem :)
1510782685-0e553fc4de51f695-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj uwielbiam te drzewka :) u mnie las który zrobiłam w szkle pierwszy raz, jeszcze żyje :) podobno pierwszy miesiąc jest najgorszy aby sie utrzymał a jak uda mi sie utrzymać to juz bedzie sobie żył własnym klimatem :)
1510782685-0e553fc4de51f695-aaaaaa.jpeg

Czytałam o tym, mini ekosystem. Tez bym chciała spróbować :)

reklama
I nie musisz tego podlewać ani nic, prawda?

Dokładnie na początku tylko mokra ziemia mech i węgiel aktywny się wsypuje i to sie samo tam sobie żyje i skrapla :) puki co faktycznie tak jest :)

Mój mimo ze nic nie wiadomo i ja nic nie chciałam to się chyba wprawia w role ciążowe wlasnie mi przywiózł mi lody [emoji23][emoji85]
1510783649-ba98572014487eb8-aaaaaa.jpeg

Do góry