reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux film fajny, nawiązuje do 1 części.Mój m nie chciał iść na to ale jak wyszedł z kina to powiedzial ze nie żałuję ze był na tym filmie i mu się podobało.

reklama
Lux - ciekawe ciekawe super by było:) czkeamy na wieści!

kacha10 - fajnie, że wieczór udany:)

Agusława - trzymam &&& żeby nie przyszła

U mnie narazie cisza". 12dc Śluzu brak, nawet dośc sucho dzisiaj. A 2 dni to wilgoć była mega. Narazie testu owu nie robię. Może pojutrze. Zobaczę kiedy śluz się pojawi.

my dziś na działce trochę byliśmy zebrać 3 rodzaje fasolki:) poziomki, ogórki, sałatę itp
potem małe zakupy i zaraz będę robić leczo:) Mamy 15 wielkich cukinii zerwanych!!!!!!!!!
Ktoś chce???? :p

Wszystkie testujące - oby to było TO!!!!!

Lux - czekamy na wieści na temat płci. [emoji173] [emoji4]

Kolekcjonerka - mam swoich podobną ilość. [emoji6] Żółte i zielone
A fasolkę mamy również żółtą i zieloną. Macie inny jeszcze trzeci rodzaj? Kocham fasolkę. Właśnie wciągnęłam tonę na obiad. [emoji1] [emoji13]

Lux - czekamy na wieści na temat płci. [emoji173] [emoji4]

Kolekcjonerka - mam swoich podobną ilość. [emoji6] Żółte i zielone
A fasolkę mamy również żółtą i zieloną. Macie inny jeszcze trzeci rodzaj? Kocham fasolkę. Właśnie wciągnęłam tonę na obiad. [emoji1] [emoji13]
fasolkę mamy wysoką pnącą ale taką szeroką płaską - żółtą. I niskie "klasyczne" - żółtą i zieloną. Zamroziłam już 3 woreczki:p
pomidory - dopiero 3sztuki zerwaliśmy, ale też będzie mnóstwo.
ogórki- 3 dni temu 2 słoje 4,25l ogórków małosolnych robiliśmy;)
Sałaty mamy 3 gatuki - rzymską, lodową i dębolistną czerwoną:)
Noi marchew piękna urosła, a pietruszka nie wyszła nam:/
Czekamy też na drugi zbiór bobu - ale to pod koniec sierpnia pewnie dopiero.
Noi paprykę czerwoną mamy kilkanascie krzaków.
Dymka już się skończyła, koper też pomrożony, natkę pietruszki ciągle świeżą zrywam....
Noi owoce - borówka amerykańska, poziomek wysyp niedoprzejedzenia, malin dopiero kilka ale to maleńkie krzaki, agrest i porzeczka czerwona jest także, a na owoce z drzew to sobie troszkę poczekamy:)

Kolekcjonerka - też marchewkę mamy piękną. Synek każdego dnia chrupie przynajmniej jedną. [emoji4] Poziomek też mamy wysyp i malin od groma. Pomidorków swoich jeszcze nie jedliśmy, ale będzie ich duuuużo. [emoji4] Chyba wszystko nam w tym roku pięknie obrodziło. Kalarepkę już całą zebraliśmy, bo coś nam zaczynało podgryzać i nie wiem co z nią robić. [emoji13]

anulka_p - ja dziś pokroiłam w kostkę 3 kalarepki i zamroziłam. A 1 sobie schrupałam:)
Będę do zupki jarzynowej dodawać jesienią i zimą. Moja Ola dopiero małymi krokami robi postępy i zaczyna warzywa jeść surowe. Tzn np kawałeczek liścia sałaty na kanapce, lub plasterek ogórka.... do chrupania całych warzyw jeszcze jej daleko:p

reklama
Drogie Ciocie oto Nataniel ♥

Załączniki

• Zdjęcie0349.jpg
    Zdjęcie0349.jpg
    562,8 KB · Wyświetleń: 102
Do góry