reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka. U mnie dzisiaj 21 dc z 27 myślę że w tym cyklu się nie udało bo w dni plodne to tylko 2 razy były przytulanki. Ale zatestuje dzień przed spodziewana@. Trzymam kciuki za testujące. &&&

Kulka a nie bierzesz luteiny albo duphastonu? Po tym się najczęściej źle czują dziewczyny. Ale może od pregnylu też się coś tam dzieje że się człowiek źle czuję.

Dziewczyny testujcie, testujcie i resztę zarażać dwoma kreskami :)

Hej:) u mnie juz 45 dc a @ nie ma... Wczoraj maz mnie namowil na test ale po poludniu i nic nie wyszlo... Wiem ze po poludniu nie powinnam robic no ale coz... Test o czulosci 10. Chyba odpuszczam, wykonczy mnie to czekanie.

Agnesis nie nie biorę mam luteinę nawet wykupiłam ale to dopiero od pozytywnego testu mam brać a do tego to chyba daleko....

U mnie 28 dc. @ jeszcze nie przyszła i oby jej nie było :) temp 37,3. Jeżeli do pt nie przyjdzie to przed wizytą u gina testuje. Ale mam przeczucie ze na dniach zawita @​

Lux fajnie ze już czujesz male kopniaczki.Ja dosc pozno czułam synka chyba po 21 tygodniu.Ale mój synek w ogole był bardzo spokojny.Nie to co teraz.Zawsze sie smiejemy i mowimy ze zbierał w brzuchu siły na teraz.
Ja oczekuje na @.Dziś lub jutro powinna przyjść.Wczoraj bylismy na obiadku i w kinie na Iluzji.Film nam się podobał.Fajnie było.Mój m sie śmiał ze po naszej randce nie zaliczył nawet numerka.Ale nie bylo jak bo juz synus steskniony na nas czekal w domku.Powiedziałam zeby zbierał siły na następny cykl.

reklama
Lux fajnie ze już czujesz male kopniaczki.Ja dosc pozno czułam synka chyba po 21 tygodniu.Ale mój synek w ogole był bardzo spokojny.Nie to co teraz.Zawsze sie smiejemy i mowimy ze zbierał w brzuchu siły na teraz.
Ja oczekuje na @.Dziś lub jutro powinna przyjść.Wczoraj bylismy na obiadku i w kinie na Iluzji.Film nam się podobał.Fajnie było.Mój m sie śmiał ze po naszej randce nie zaliczył nawet numerka.Ale nie bylo jak bo juz synus steskniony na nas czekal w domku.Powiedziałam zeby zbierał siły na następny cykl.
fajny druga czesc filmu? podobna do jedynki czy o czyms zupelnie innym?

Do góry