reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka. U mnie dzisiaj 21 dc z 27 myślę że w tym cyklu się nie udało bo w dni plodne to tylko 2 razy były przytulanki. Ale zatestuje dzień przed spodziewana@. Trzymam kciuki za testujące. &&&

Kulka a nie bierzesz luteiny albo duphastonu? Po tym się najczęściej źle czują dziewczyny. Ale może od pregnylu też się coś tam dzieje że się człowiek źle czuję.

Dziewczyny testujcie, testujcie i resztę zarażać dwoma kreskami :)

Hej:) u mnie juz 45 dc a @ nie ma... Wczoraj maz mnie namowil na test ale po poludniu i nic nie wyszlo... Wiem ze po poludniu nie powinnam robic no ale coz... Test o czulosci 10. Chyba odpuszczam, wykonczy mnie to czekanie.

Agnesis nie nie biorę mam luteinę nawet wykupiłam ale to dopiero od pozytywnego testu mam brać a do tego to chyba daleko....

U mnie 28 dc. @ jeszcze nie przyszła i oby jej nie było :) temp 37,3. Jeżeli do pt nie przyjdzie to przed wizytą u gina testuje. Ale mam przeczucie ze na dniach zawita @​

Lux fajnie ze już czujesz male kopniaczki.Ja dosc pozno czułam synka chyba po 21 tygodniu.Ale mój synek w ogole był bardzo spokojny.Nie to co teraz.Zawsze sie smiejemy i mowimy ze zbierał w brzuchu siły na teraz.
Ja oczekuje na @.Dziś lub jutro powinna przyjść.Wczoraj bylismy na obiadku i w kinie na Iluzji.Film nam się podobał.Fajnie było.Mój m sie śmiał ze po naszej randce nie zaliczył nawet numerka.Ale nie bylo jak bo juz synus steskniony na nas czekal w domku.Powiedziałam zeby zbierał siły na następny cykl.

reklama
Lux fajnie ze już czujesz male kopniaczki.Ja dosc pozno czułam synka chyba po 21 tygodniu.Ale mój synek w ogole był bardzo spokojny.Nie to co teraz.Zawsze sie smiejemy i mowimy ze zbierał w brzuchu siły na teraz.
Ja oczekuje na @.Dziś lub jutro powinna przyjść.Wczoraj bylismy na obiadku i w kinie na Iluzji.Film nam się podobał.Fajnie było.Mój m sie śmiał ze po naszej randce nie zaliczył nawet numerka.Ale nie bylo jak bo juz synus steskniony na nas czekal w domku.Powiedziałam zeby zbierał siły na następny cykl.
fajny druga czesc filmu? podobna do jedynki czy o czyms zupelnie innym?

Do góry