zly humor masz?Czesc dziewczyny...
Czy eam tez tak sie dzis nic nie chce??? Ja mam jakis kiepski dzien. Obudzilam sie z bolacym gardlem i katarem- spodziewalam sie tego bo moje chlopaki smarkaja od srody.
Przez to zapomnialam pojsc na badanie prolaktyny.. jutro ostatnia szansa...bo juz 5dc.
Nie mam na nic sily. Najchetniej bym w domu siedziala i patrzyla w sufit
reklama
Mamuniol
Fanka BB :)
A jakos tak brak chęci i zapalu do wszystkiego juz od tygodbia się mnie trzyma. Nie wiem chyba wpadam w jakas depresje. Szczegolnie mysle o tych negatywnych rzeczach kiedy mam duzo czasu wolnego- a w pracy sezon ogorkowy, cisza i spokoj jak na zlosc. .zly humor masz?
nie boj zaby, kazdy ma takie okres w zyciu u mnie tez nie zawsze wesolo, ale spinam dupsko i do przoduA jakos tak brak chęci i zapalu do wszystkiego juz od tygodbia się mnie trzyma. Nie wiem chyba wpadam w jakas depresje. Szczegolnie mysle o tych negatywnych rzeczach kiedy mam duzo czasu wolnego- a w pracy sezon ogorkowy, cisza i spokoj jak na zlosc. .
sancia880
Czy są tu jakies mamy dzieci w wieku przedszkolnym ? nie mam sil wpadam w szal. Moj syn ma 6 lat zakaz grania i oglądania filmikow na youtube. Zaczal byc niedobry ciagle gada ze ma wszystko q dupie. I mnie bic zaczyna. Nazywa mojego partnera od frajerow. On ma 6 lat ja juz 5 dni wpadam w furie próbuje tlumaczyc itd i nic. Dzis wylam q niebo głosy. Nie moglam sie uspokoic. A jesyem w ciazy. Ja juz nie wiem co robić. .. Leze i placze moj syn jest okropny
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Masz tak szybko polowkowe?ja mam przeciwienstwa snow zawsze i tak mysle kto mi sie w koncu pokaze na usg w srode trzymam kciuki by pecherzyki pekly :*
Wiadomo ze nie sklep z zabawkami ale każdy ma jakies marzenia, zeby parke miec czy najpierw chłopca dlatego zapytałam czy Ty masz jakies swoje marzenia Ja bardzo chciałam córkę ale myślałam ze bedzie synek bo nie chciałam czuć sie zawiedziona kiedy okazałoby sie ze chłopak. Wiadomo kochałab bezgranicznie bez względu na płeć. Ale jak okazało sie ze dziewczyna ok 19 tc to byłam najszczęśliwszych na świecie
nie polowkowe, normalne usg
mialam jedno marzenie, by miec dziecko i mam, i naprawde wisi mi plec dla mnie to, ze jest u mnie w brzuchu jest piekne i kocham je bez wzgledu na plecWiadomo ze nie sklep z zabawkami ale każdy ma jakies marzenia, zeby parke miec czy najpierw chłopca dlatego zapytałam czy Ty masz jakies swoje marzenia Ja bardzo chciałam córkę ale myślałam ze bedzie synek bo nie chciałam czuć sie zawiedziona kiedy okazałoby sie ze chłopak. Wiadomo kochałab bezgranicznie bez względu na płeć. Ale jak okazało sie ze dziewczyna ok 19 tc to byłam najszczęśliwszych na świecie
sancia880
Ciekawe czy u mnie juz by bylo widać co tam sie kryjenie polowkowe, normalne usg
reklama
powiem tak-mamy w rodzinie dziecko w podobnym wieku i to jest tzw okres buntu, wszyscy sa be, niedobrzy i nie znaja zycia, za to mlody zna zycie elegancko jego mama jest po prostu ostra, nie pozwala sobie, fakt zasadzi mu klapsa czy dwa, bo ile mozna, ale nie pozwala mu uzywac brzydkich slow i zaraz jak uslyszy to nie raeguje, ale jak mlody znow powie cos brzydkiego to wylacza tableta, bajki i do innego pokoju, nieraz za rece smarka ciagnie bo sie uwiesza na jej rece, ale idzie z nim ostro, siedzi sobie kilka minut w tym pokoju czy kuchni i ma czas by przemyslec...czesto jest tak, ze rozumie co zrobil zle i przyjdzie i powie przepraszam, ale sa dni, ze ta kara nic nie daje, bo on po prostu sie matki nie boi za to jak tata wraca z pracy to mlody jakby rogi zgubil, boi sie ojca i z tata nie ma dyskusjiCzy są tu jakies mamy dzieci w wieku przedszkolnym ? nie mam sil wpadam w szal. Moj syn ma 6 lat zakaz grania i oglądania filmikow na youtube. Zaczal byc niedobry ciagle gada ze ma wszystko q dupie. I mnie bic zaczyna. Nazywa mojego partnera od frajerow. On ma 6 lat ja juz 5 dni wpadam w furie próbuje tlumaczyc itd i nic. Dzis wylam q niebo głosy. Nie moglam sie uspokoic. A jesyem w ciazy. Ja juz nie wiem co robić. .. Leze i placze moj syn jest okropny