reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny :) Co u Was? Ja nie wiem co jest ze mną. Czy w trakcie owulacji można mieć taki nastrój? Wszystko mnie irytuje, doprowadza do szału wręcz, i płaczę z byle powodu... Dzisiaj jedziemy z eM i naszym synkiem do parku rozrywki Sea Life Coś jakby wielkie oceanarium. Mam nadzieję, że chociaż w ten sposób uspokoję swoje nerwy. Pozdrawiam Was serdecznie. :*

Dzień dobry. Ja siedzę od rana w Vitalabo, robię badanie glukozy i insuliny z obciążeniem...wypilam to dziadostwo i mdli mnie. Jedno pobranie już miałam teraz drugie i spadam do domu.
Caltha, może dziewczyny mają rację,odpuscisz i się uda z zaskoczenia. Serdecznie Ci tego życzę.
Ja @ nadal nie mam. Chciałabym żeby przyszła,już bym mogła zacząć nowy cykl. A tak to cały czas w zawieszeniu.
Zrobiłam też badania tarczycy,bo muszę często kontrolować i czasem się zastanawiam czy tarczyca mi nie psuje planów. Bo ostatnio TSH mi mocno skoczyło do góry i cholera wie,może przez to namieszalo mi się w cyklu. Bo chyba test to już by coś pokazał?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Ja siedzę od rana w Vitalabo, robię badanie glukozy i insuliny z obciążeniem...wypilam to dziadostwo i mdli mnie. Jedno pobranie już miałam teraz drugie i spadam do domu.
Caltha, może dziewczyny mają rację,odpuscisz i się uda z zaskoczenia. Serdecznie Ci tego życzę.
Ja @ nadal nie mam. Chciałabym żeby przyszła,już bym mogła zacząć nowy cykl. A tak to cały czas w zawieszeniu.
Zrobiłam też badania tarczycy,bo muszę często kontrolować i czasem się zastanawiam czy tarczyca mi nie psuje planów. Bo ostatnio TSH mi mocno skoczyło do góry i cholera wie,może przez to namieszalo mi się w cyklu. Bo chyba test to już by coś pokazał?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A powtórzyłas dzisiaj test? Szkoda ze bety nie zrobiłaś. Ale masz jeszcze jedno pobranie to możesz betę jednak zrobisz??

Hej hej:) ale dzis brzydka pogoda u mnie... Nadal okresu brak juz 40 dc. Dzis jade z mezem i coreczka do siostry meza do stolicy i napewno nie bede myslala o ciazy:) odstresuje sie, napewno dwa dni odskoku mi sie przyda:) a w pon z samego rana tescik a potem na wizyte. Milego dnia zycze!:)

hej u nas juz teraz pada, ale wiecie co wyszla mi opryszczka i ja panika i tel do ginki i pyta sie czy pierwsza w ciazy, mowie, ze tak, ale w zyciu juz mialam, mowi, ze dobrze, ze juz mialam ja kiedys, bo organizm umie z nia walczyc, kazala kupic zovirax lub hascovir i smarowac, w srode mam usg, oby dziecku nic nie grozilo

reklama
Lux mam nadzieję, że to nie jest niebezpieczne. Oby szybko sobie poszła i żeby bylo wszystko dobrze.
Ja się tyle na temat opryszczki nasłuchałam że też bym się wystraszyła.

Do góry