MotylkowaOna
Fanka BB :)
Ja też życzę powodzenia, zagladaj do nas, trzymam kciuki i tak i tak bo może z zaskoczenia zajdziesz jak odpuscisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szkoda... życzę powodzenia i zaglądnij czasem do nas[emoji9]przyszła także się żegnam na jakiś rok i mam nadzieję nie spotkać Was na kolejnych staraczkach
Dzień dobry. Ja siedzę od rana w Vitalabo, robię badanie glukozy i insuliny z obciążeniem...wypilam to dziadostwo i mdli mnie. Jedno pobranie już miałam teraz drugie i spadam do domu.
Caltha, może dziewczyny mają rację,odpuscisz i się uda z zaskoczenia. Serdecznie Ci tego życzę.
Ja @ nadal nie mam. Chciałabym żeby przyszła,już bym mogła zacząć nowy cykl. A tak to cały czas w zawieszeniu.
Zrobiłam też badania tarczycy,bo muszę często kontrolować i czasem się zastanawiam czy tarczyca mi nie psuje planów. Bo ostatnio TSH mi mocno skoczyło do góry i cholera wie,może przez to namieszalo mi się w cyklu. Bo chyba test to już by coś pokazał?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom