reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny! U mnie zabiegany tydzień, wiec ciężko mi o forum było myśleć. Praca, dom, owulka. Dzisiaj popołudniu miałam owulke. Ze dwa razy w roku mi się zdarza, ze wogole ja czuje i to aż tak, ze poszło mi po nodze! 3 godziny bólu niemiłosiernego. I co z tego, skoro znów czuje te „pustkę”? Przyrzekłabym, że znów się nie udało :( to jakaś siła wyższa. Ehhhh co zrobić?! Coś czuje, ze się skończy na in vitro u mnie. W pogoni za szczęściem :)
Ej ej ej smity idą precz. Twz czasami mam wrazenie ze u mnie normalnie sie nie uda ale poki co walcze z myslami ze moze jednak sie uda zanim do ivf sie dojdzie i Ty tez masz tak myslec bo q du pę Cię kopnę :-)

Mnie cos na twj nocce prawy jajnik napieprza i mnóstwo mlecznego śluzu leci az podpaske zalozylam a na niej pelno kleistego mlecznwgo sluzu wtf. Ale twstuje i tak w piatek rano.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ej ej ej smity idą precz. Twz czasami mam wrazenie ze u mnie normalnie sie nie uda ale poki co walcze z myslami ze moze jednak sie uda zanim do ivf sie dojdzie i Ty tez masz tak myslec bo q du pę Cię kopnę :-)

Mnie cos na twj nocce prawy jajnik napieprza i mnóstwo mlecznego śluzu leci az podpaske zalozylam a na niej pelno kleistego mlecznwgo sluzu wtf. Ale twstuje i tak w piatek rano.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No pewnie,do piątku wytrzymasz z testem. Jak masz nadmiar śluzu to dobrze wróży :) Ja przed @ mam zawsze Saharę :) Nie tylko ty masz tak,ja raz też jestem dobrej myśli że się uda, humorek się poprawia mi wtedy,ale później przychodzi chwila zwątpienia, że skoro tyle lat się nie udawało to czemu teraz miało by? Też muszę się wziąć w garść i zacząć myśleć pozytywnie :D

No pewnie,do piątku wytrzymasz z testem. Jak masz nadmiar śluzu to dobrze wróży :) Ja przed @ mam zawsze Saharę :) Nie tylko ty masz tak,ja raz też jestem dobrej myśli że się uda, humorek się poprawia mi wtedy,ale później przychodzi chwila zwątpienia, że skoro tyle lat się nie udawało to czemu teraz miało by? Też muszę się wziąć w garść i zacząć myśleć pozytywnie :D
Ja przed @am zawsze plamienia. A teraz żadnych plamien tylko sluz mleczny. Ale no zobaczymy. Bedzie pozytyw to super a negatyw....trudno moze za miesiac sie uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny! U mnie zabiegany tydzień, wiec ciężko mi o forum było myśleć. Praca, dom, owulka. Dzisiaj popołudniu miałam owulke. Ze dwa razy w roku mi się zdarza, ze wogole ja czuje i to aż tak, ze poszło mi po nodze! 3 godziny bólu niemiłosiernego. I co z tego, skoro znów czuje te „pustkę”? Przyrzekłabym, że znów się nie udało :( to jakaś siła wyższa. Ehhhh co zrobić?! Coś czuje, ze się skończy na in vitro u mnie. W pogoni za szczęściem :)
Mnie w tym miesiącu też do nogi owulacja promieniowała [emoji23]
Będzie dobrze [emoji7][emoji8] ja owulacja we wtorek dzień przed Tobą!
Więc teraz czekamy do testowania [emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hello:)
Dzis 27dc i brzuch dalej boli i mam wrazenie ze goracy jest,piersi obolale i twarde.
Wczoraj z mezem przytulaski tak co by moze 'przepchac rury':p Dalej @ brak.
Dobra a teraz dupke zbieram bo mlodego musze zawiesc do przedszkola.
Milego dnia:)

Hello:)
Dzis 27dc i brzuch dalej boli i mam wrazenie ze goracy jest,piersi obolale i twarde.
Wczoraj z mezem przytulaski tak co by moze 'przepchac rury':p Dalej @ brak.
Dobra a teraz dupke zbieram bo mlodego musze zawiesc do przedszkola.
Milego dnia:)
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Ja na Twoim miejscu zajęła bym się czymś takim żeby dodatkowo sobie dorobić :)

Co ty ja nie mam czasu na to, zeby to robic jeszcze na zamowienie. Teraz to dla dziecka wlasnego yo co innego.. z reszta nie jest to idealne.. to pierwszy moj tak duzy pluszak robiony calkowicie z głowy. Na podstawie zdjecia tylko

Do góry