reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez mam takie przeczucie!:)
W przeciwieństwie do mnie. 35dc, 13dpo i już wczoraj miałam takie mocne skurcze ze na noc włożyłam podpaskę, żeby nowej pościeli nie zmałpować jakby co:/ ale nadal cisza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja tez mam takie przeczucie!:)
W przeciwieństwie do mnie. 35dc, 13dpo i już wczoraj miałam takie mocne skurcze ze na noc włożyłam podpaskę, żeby nowej pościeli nie zmałpować jakby co:/ ale nadal cisza.

Ja miałam skurcze takie mocne jak na @ kilka dni temu. Wczoraj jakby odrobinę beżowego śluzu z rana a tak to tylko mleczko. I syrasznie rozciągliwy jest. Przez to musze w robocie z podpaska chodzic bo nawet wkladka nie wystarcza bo bym co hodzine musiala lazic zeby ją zmienic. A to czy sie udalo okaze sie jutro albo i nie. Tez bym chciala zeby sie udalo no ale zobaczymy....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez właśnie czytałam że niektóre kobiety we wczesnej ciazy maja wrażenie ze zaraz dostaną okres, ale nie wiem na ile to prawda. Czy są tu jakieś mamy które tak miały?
Może jeszcze dociągnę do soboty...

Też tak słyszałam. Kiedyś byłam na forum dla staraczek na kafe,i zdarzało się dziewczynom,jak stracili nadzieję że się im udało,bo nagle wszystkie objawy się im pojawiło jak na @ a tu zonk @ nie było a test pozytywny. Wiec te objawy na początku ciąży to kwestia indywidualna. Bo np ja jak zaszłam w pierwszą ciążę, to objawów typowych na @ nie miałam, moja siostra cioteczna też nie miała i dopiero w 3 miesiącu dowiedziała się że jest w ciąży! Poszła do lekarza bo coś dziwnie w brzuchu jej było xD a lekarz przepisał jej lek na wywołanie miesiączki,bo ciąży żadnej nie zauważył,ciotka nasza zabroniła jej kupić tych leków,powiedziała zrób najpierw test,jak wyjdzie negatywny to wtedy kupisz te leki,i zonk dwie kreski wyszły :D

Ja w dzien plabowanej @ mialam takie skurcze ze sie zwijalam z bolu. Maz mnie przytulal, masowal plecy , brzuch aaz zasnelam. Rano nic nie bylo ani bolu ani @malpy, blady test wyszedl mi dopiero za tydzień

Też tak słyszałam. Kiedyś byłam na forum dla staraczek na kafe,i zdarzało się dziewczynom,jak stracili nadzieję że się im udało,bo nagle wszystkie objawy się im pojawiło jak na @ a tu zonk @ nie było a test pozytywny. Wiec te objawy na początku ciąży to kwestia indywidualna. Bo np ja jak zaszłam w pierwszą ciążę, to objawów typowych na @ nie miałam, moja siostra cioteczna też nie miała i dopiero w 3 miesiącu dowiedziała się że jest w ciąży! Poszła do lekarza bo coś dziwnie w brzuchu jej było xD a lekarz przepisał jej lek na wywołanie miesiączki,bo ciąży żadnej nie zauważył,ciotka nasza zabroniła jej kupić tych leków,powiedziała zrób najpierw test,jak wyjdzie negatywny to wtedy kupisz te leki,i zonk dwie kreski wyszły :D
Ooo xhcialabym sie tak zorientowac po czasie. Nie bylo by tego stresu, wyczekiwania. .

Spać mi się chce, a gdzie tam 15sta buu. Dobrze, że jeszcze tylko jutro a w sobotę Praga z M :D\
Dziś jedziemy po farbę na salon, możecie polecić jakiś ładny jasny i ciepły szary odcień?

Ja w koncu zasypiam po nocce. Boze jestem padnieta i jeszcze te kłucia tam na dole uch....no zobaczymy jutro rano co to się okaże

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry