reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ludzie nie mają wyczucia. Nie życzę nikomu źle, ale każdy kto mówi w ten sposób na jakikolwiek delikatny temat, powinien mieć długi i mega realistyczny sen, w którym sam się znalazł w podobnej sytuacji.

Mnie pobolewać zaczął brzuch, czyli lada moment się zjawi :(
Może jednak się nie pojawi... &&&

reklama
to też nic nie przesądza. Wczoraj poznałam dziewczynę, która urodzila w 7mcu i przez 7 mcy miała krwawienia jak okres i nie wiedziała że jest w ciąży. Dowiedziała się podczas porodu
Nie uwierzę w to! A ruchy dziecka? Przecież nawet przy pierwszej ciąży są wyraźne ruchy ok 20 tc i trudno to pomylić z wzdęciami. [emoji23]

Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż :wściekła/y:
ze co?!

reklama
Hej kobietki ja już leżę, mdli mnie już drugi wieczór, ehh @ przyjdź i będzie spokój.. Po powrocie z urlopu muszę się zapisać do lekarza bo nawet wyniku cytologi nie znam s robiłam chyba w kwietniu ;)

Do góry