reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, ale tak jest, że jak się człowiek nakręca i nastawia, to nie wychodzi! W zeszłym roku staraliśmy się z mężem, przytulanki codziennie, nie miałam problemów z owu, a jednak się nie udawało. Za bardzo chciałam. A w cyklu, w którym totalnie odpuściłam i stwierdziłam, że niemożliwe, żebym zaszła, bo dni płodne totalnie ominięte, to mamy niespodziankę. ;)

reklama
Evee tak mial narkoze
I z infekcją zrobili mu zabieg?
Moja córka w zeszłym roku miała też wycinane migdałki i drenaż uszu, ale musiała być przynajmniej dwa tygodnie przed zabiegiem w pełni zdrowa, żeby przeprowadzić zabieg... Gdy miała katar, musieliśmy przekładać zabieg przynajmniej o miesiąc.

ovli na pco i owulację sporo osób poleca suplementy Inofolic, Inofem, Ovarin i kilka osób tu na forum chwaliło, że udało się zajść, najczęściej słyszałam o Ovarinie. Wiem, że mieszkasz za granicą i tam to wszystko nie jest takie łatwe. Polecam zmianę kierunku myśli :) też u wielu zdziałało cuda :)

Stosowałam inofem i Inofolic i jak na razie efektów nie ma o overinie nie słyszałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, ale tak jest, że jak się człowiek nakręca i nastawia, to nie wychodzi! W zeszłym roku staraliśmy się z mężem, przytulanki codziennie, nie miałam problemów z owu, a jednak się nie udawało. Za bardzo chciałam. A w cyklu, w którym totalnie odpuściłam i stwierdziłam, że niemożliwe, żebym zaszła, bo dni płodne totalnie ominięte, to mamy niespodziankę. ;)
u mnie bylo podobnie :)

Eveee pani anestazjolog osluchiwala go przed zabiegiem przez koszulkę i tylko z jednej strony i stwierdziła ze ma swisty typowo alergiczno-astmatyczne.Gorączki nie miał, gardło czyste, brak kataru wiec go puścili.Mi się to osluchiwanie nie podobało i dziś zdecydowałam ze idę do pediatry,no i miałam dobre przeczucie.
Co do starab faktycznie jest to przewrotne.Ja zaszlam w cyklu gdzie mieliśmy 1 numerek w cyklu- 12 dnia.Byłam wtedy na luzie i stwierdziła ze przynajmniej rok będę się starała a tu udało się w 4-tym cyklu, tylko niestety poronilam ta ciaze.Teraz mi leci 6 cykl a 8 miesiąc od poronienia i zobaczymy wkrótce co i jak.13 lipca mam termin @.Mój m miał wczoraj urodziny i fajnie byłoby mu dac spóźniony prezent.Ale w tym cyklu obstawilismy dni plodne,pozycję dobre i sex wieczorem aby żołnierzyki nie wyleciały i pewnie lipa będzie.
Lux narazie w pracy spokoj.teraz mam zwolnienie do piatku a od poniedz.2 tyg.urlopu.W sierpniu mamy się dowiedzieć kto będzie naszym kierownikiem.Jak ten ci ul zostanie od wrzesnia to spokoju nie bedzie.

Sancia u nas nikt na sali na szczescie nie wymiotowal.A mój jak już można było jeść to zjadł dużo rzeczy w krótkim czasie i nic się nie działo.U nas narazie duża poprawa.Bocznych migdałów mu nie ruszyli.Tylko ten 3-Ci.

Eveee pani anestazjolog osluchiwala go przed zabiegiem przez koszulkę i tylko z jednej strony i stwierdziła ze ma swisty typowo alergiczno-astmatyczne.Gorączki nie miał, gardło czyste, brak kataru wiec go puścili.Mi się to osluchiwanie nie podobało i dziś zdecydowałam ze idę do pediatry,no i miałam dobre przeczucie.
Co do starab faktycznie jest to przewrotne.Ja zaszlam w cyklu gdzie mieliśmy 1 numerek w cyklu- 12 dnia.Byłam wtedy na luzie i stwierdziła ze przynajmniej rok będę się starała a tu udało się w 4-tym cyklu, tylko niestety poronilam ta ciaze.Teraz mi leci 6 cykl a 8 miesiąc od poronienia i zobaczymy wkrótce co i jak.13 lipca mam termin @.Mój m miał wczoraj urodziny i fajnie byłoby mu dac spóźniony prezent.Ale w tym cyklu obstawilismy dni plodne,pozycję dobre i sex wieczorem aby żołnierzyki nie wyleciały i pewnie lipa będzie.
Lux narazie w pracy spokoj.teraz mam zwolnienie do piatku a od poniedz.2 tyg.urlopu.W sierpniu mamy się dowiedzieć kto będzie naszym kierownikiem.Jak ten ci ul zostanie od wrzesnia to spokoju nie bedzie.
oby szybko udalo Ci sie zajsc bys nie musiala go ogladac :)

Ja też bym chciała zajść żeby szefowej nie oglądać. Po tym co mi powiedziała mam taka niechęć do niej, że aż rozmawiać mi się nie chce z nią :/

reklama
Do góry