reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, ale tak jest, że jak się człowiek nakręca i nastawia, to nie wychodzi! W zeszłym roku staraliśmy się z mężem, przytulanki codziennie, nie miałam problemów z owu, a jednak się nie udawało. Za bardzo chciałam. A w cyklu, w którym totalnie odpuściłam i stwierdziłam, że niemożliwe, żebym zaszła, bo dni płodne totalnie ominięte, to mamy niespodziankę. ;)

reklama
Evee tak mial narkoze
I z infekcją zrobili mu zabieg?
Moja córka w zeszłym roku miała też wycinane migdałki i drenaż uszu, ale musiała być przynajmniej dwa tygodnie przed zabiegiem w pełni zdrowa, żeby przeprowadzić zabieg... Gdy miała katar, musieliśmy przekładać zabieg przynajmniej o miesiąc.

ovli na pco i owulację sporo osób poleca suplementy Inofolic, Inofem, Ovarin i kilka osób tu na forum chwaliło, że udało się zajść, najczęściej słyszałam o Ovarinie. Wiem, że mieszkasz za granicą i tam to wszystko nie jest takie łatwe. Polecam zmianę kierunku myśli :) też u wielu zdziałało cuda :)

Stosowałam inofem i Inofolic i jak na razie efektów nie ma o overinie nie słyszałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, ale tak jest, że jak się człowiek nakręca i nastawia, to nie wychodzi! W zeszłym roku staraliśmy się z mężem, przytulanki codziennie, nie miałam problemów z owu, a jednak się nie udawało. Za bardzo chciałam. A w cyklu, w którym totalnie odpuściłam i stwierdziłam, że niemożliwe, żebym zaszła, bo dni płodne totalnie ominięte, to mamy niespodziankę. ;)
u mnie bylo podobnie :)

Eveee pani anestazjolog osluchiwala go przed zabiegiem przez koszulkę i tylko z jednej strony i stwierdziła ze ma swisty typowo alergiczno-astmatyczne.Gorączki nie miał, gardło czyste, brak kataru wiec go puścili.Mi się to osluchiwanie nie podobało i dziś zdecydowałam ze idę do pediatry,no i miałam dobre przeczucie.
Co do starab faktycznie jest to przewrotne.Ja zaszlam w cyklu gdzie mieliśmy 1 numerek w cyklu- 12 dnia.Byłam wtedy na luzie i stwierdziła ze przynajmniej rok będę się starała a tu udało się w 4-tym cyklu, tylko niestety poronilam ta ciaze.Teraz mi leci 6 cykl a 8 miesiąc od poronienia i zobaczymy wkrótce co i jak.13 lipca mam termin @.Mój m miał wczoraj urodziny i fajnie byłoby mu dac spóźniony prezent.Ale w tym cyklu obstawilismy dni plodne,pozycję dobre i sex wieczorem aby żołnierzyki nie wyleciały i pewnie lipa będzie.
Lux narazie w pracy spokoj.teraz mam zwolnienie do piatku a od poniedz.2 tyg.urlopu.W sierpniu mamy się dowiedzieć kto będzie naszym kierownikiem.Jak ten ci ul zostanie od wrzesnia to spokoju nie bedzie.

Sancia u nas nikt na sali na szczescie nie wymiotowal.A mój jak już można było jeść to zjadł dużo rzeczy w krótkim czasie i nic się nie działo.U nas narazie duża poprawa.Bocznych migdałów mu nie ruszyli.Tylko ten 3-Ci.

Eveee pani anestazjolog osluchiwala go przed zabiegiem przez koszulkę i tylko z jednej strony i stwierdziła ze ma swisty typowo alergiczno-astmatyczne.Gorączki nie miał, gardło czyste, brak kataru wiec go puścili.Mi się to osluchiwanie nie podobało i dziś zdecydowałam ze idę do pediatry,no i miałam dobre przeczucie.
Co do starab faktycznie jest to przewrotne.Ja zaszlam w cyklu gdzie mieliśmy 1 numerek w cyklu- 12 dnia.Byłam wtedy na luzie i stwierdziła ze przynajmniej rok będę się starała a tu udało się w 4-tym cyklu, tylko niestety poronilam ta ciaze.Teraz mi leci 6 cykl a 8 miesiąc od poronienia i zobaczymy wkrótce co i jak.13 lipca mam termin @.Mój m miał wczoraj urodziny i fajnie byłoby mu dac spóźniony prezent.Ale w tym cyklu obstawilismy dni plodne,pozycję dobre i sex wieczorem aby żołnierzyki nie wyleciały i pewnie lipa będzie.
Lux narazie w pracy spokoj.teraz mam zwolnienie do piatku a od poniedz.2 tyg.urlopu.W sierpniu mamy się dowiedzieć kto będzie naszym kierownikiem.Jak ten ci ul zostanie od wrzesnia to spokoju nie bedzie.
oby szybko udalo Ci sie zajsc bys nie musiala go ogladac :)

Ja też bym chciała zajść żeby szefowej nie oglądać. Po tym co mi powiedziała mam taka niechęć do niej, że aż rozmawiać mi się nie chce z nią :/

reklama
Do góry