reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż :wściekła/y:

Agnesis co za bezczelna baba.Jak mozna sie tak zachowac.U mnie na szczęście wiedziala tylko koleżanka która nikomu nie powiedziała.Mnie nie było tylko 2 tyg. i pewnie reszta myślała ze dziecko mam chore.
Lux no właśnie z tym luzem ciężka sprawa.Jakoś wmówiłam sobie ze wszystko dobrze się ułoży i trochę się uspokoilam.

Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż :wściekła/y:
Ojaaa co za beczelna baba! No brak słów! :-(

Ja mega bladziocha miałam dopiero w dniu miesiączki... ;)

A miałaś może jakieś objawy jak na okres ? Ja wlasnie jutro mam termin spodziewanej@ , w niedziele czyli 25dc mialam lekkie plamienie i kłucie jajnika , we wtorek mnie coś skusilo zeby zrobic test i negatywny oczywiscie a od wczoraj coraz mocniej czasem pobolewa podbrzusze identycznie jak mam zawsze przed okresem. I jeszcze pytanie czy robilas jakies testy wczesniej niz przed terminem @ ?

A miałaś może jakieś objawy jak na okres ? Ja wlasnie jutro mam termin spodziewanej@ , w niedziele czyli 25dc mialam lekkie plamienie i kłucie jajnika , we wtorek mnie coś skusilo zeby zrobic test i negatywny oczywiscie a od wczoraj coraz mocniej czasem pobolewa podbrzusze identycznie jak mam zawsze przed okresem. I jeszcze pytanie czy robilas jakies testy wczesniej niz przed terminem @ ?
Akurat tym razem nie robiłam testów przed terminem @, bo się tej @ spodziewałam. Jeśli chodzi o objawy, czułam się tak samo jak za każdym razem przed @. [emoji4]

Ok dzięki :) ja jeszcze we wtorek myślałam zeby isc kupic kolejny test zeby jutro zrobic ale jak wczoraj zaczęły sie te bóle to stwierdziłam ze nie bedzie mi pewnie potrzebny :p zobaczymy :)

ludzie nie mają wyczucia. Nie życzę nikomu źle, ale każdy kto mówi w ten sposób na jakikolwiek delikatny temat, powinien mieć długi i mega realistyczny sen, w którym sam się znalazł w podobnej sytuacji.

Mnie pobolewać zaczął brzuch, czyli lada moment się zjawi :(

Hej kochane.. niestety nie udało się ... Dzidzia powędrowała do aniołków... nie była gotowa z nami zostać. Ja na jakiś czas opuszczam Was... będę podczytywac.. i trzymać za Was kciuki... kochane niech któraś się zajmie tabelka i mnie wykresli do poczekalni.. póki nie wiem co dalej... trzymajcie się cieplutko....

Fabimama
Bardzo mi przykro. :(:(:(trzymaj się.

reklama
Do góry