tylko odpusc, pamietaj luz to podstawaLux też na to liczę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko odpusc, pamietaj luz to podstawaLux też na to liczę.
Ojaaa co za beczelna baba! No brak słów! :-(Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż![]()
Ja mega bladziocha miałam dopiero w dniu miesiączki...![]()
Akurat tym razem nie robiłam testów przed terminem @, bo się tej @ spodziewałam. Jeśli chodzi o objawy, czułam się tak samo jak za każdym razem przed @. [emoji4]A miałaś może jakieś objawy jak na okres ? Ja wlasnie jutro mam termin spodziewanej@ , w niedziele czyli 25dc mialam lekkie plamienie i kłucie jajnika , we wtorek mnie coś skusilo zeby zrobic test i negatywny oczywiscie a od wczoraj coraz mocniej czasem pobolewa podbrzusze identycznie jak mam zawsze przed okresem. I jeszcze pytanie czy robilas jakies testy wczesniej niz przed terminem @ ?
ludzie nie mają wyczucia. Nie życzę nikomu źle, ale każdy kto mówi w ten sposób na jakikolwiek delikatny temat, powinien mieć długi i mega realistyczny sen, w którym sam się znalazł w podobnej sytuacji.Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż![]()
Bardzo mi przykro.Hej kochane.. niestety nie udało się ... Dzidzia powędrowała do aniołków... nie była gotowa z nami zostać. Ja na jakiś czas opuszczam Was... będę podczytywac.. i trzymać za Was kciuki... kochane niech któraś się zajmie tabelka i mnie wykresli do poczekalni.. póki nie wiem co dalej... trzymajcie się cieplutko....
Fabimama
Trzymam kciuki.[emoji4]Ok dziękija jeszcze we wtorek myślałam zeby isc kupic kolejny test zeby jutro zrobic ale jak wczoraj zaczęły sie te bóle to stwierdziłam ze nie bedzie mi pewnie potrzebny[emoji14]zobaczymy
![]()