tylko odpusc, pamietaj luz to podstawaLux też na to liczę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko odpusc, pamietaj luz to podstawaLux też na to liczę.
Ojaaa co za beczelna baba! No brak słów! :-(Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż
Ja mega bladziocha miałam dopiero w dniu miesiączki...
Akurat tym razem nie robiłam testów przed terminem @, bo się tej @ spodziewałam. Jeśli chodzi o objawy, czułam się tak samo jak za każdym razem przed @. [emoji4]A miałaś może jakieś objawy jak na okres ? Ja wlasnie jutro mam termin spodziewanej@ , w niedziele czyli 25dc mialam lekkie plamienie i kłucie jajnika , we wtorek mnie coś skusilo zeby zrobic test i negatywny oczywiscie a od wczoraj coraz mocniej czasem pobolewa podbrzusze identycznie jak mam zawsze przed okresem. I jeszcze pytanie czy robilas jakies testy wczesniej niz przed terminem @ ?
ludzie nie mają wyczucia. Nie życzę nikomu źle, ale każdy kto mówi w ten sposób na jakikolwiek delikatny temat, powinien mieć długi i mega realistyczny sen, w którym sam się znalazł w podobnej sytuacji.Jak już poronilam i wróciłam ze zwolnienia, powiedziała, że lepiej byłoby jakbym znalalazla sobie inna pracę jak chce zajść w ciążę, chyba że jej zagwarantuje, że nie zajdę. I dużo rzeczy jeszcze w tym temacie mówiła, aż mi się powtarzać nie chce, bo to było tak BEZCZELNE, że aż
Bardzo mi przykro. trzymaj się.Hej kochane.. niestety nie udało się ... Dzidzia powędrowała do aniołków... nie była gotowa z nami zostać. Ja na jakiś czas opuszczam Was... będę podczytywac.. i trzymać za Was kciuki... kochane niech któraś się zajmie tabelka i mnie wykresli do poczekalni.. póki nie wiem co dalej... trzymajcie się cieplutko....
Fabimama
Trzymam kciuki.[emoji4]Ok dzięki ja jeszcze we wtorek myślałam zeby isc kupic kolejny test zeby jutro zrobic ale jak wczoraj zaczęły sie te bóle to stwierdziłam ze nie bedzie mi pewnie potrzebny[emoji14]zobaczymy