reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja chyba idę spać bo mnie nerwobole męczą w okolicach lewego ramienia.. Boli w h..
LUX ty jeszcze masz siłę coś smażyć..

Lux chora sytuacja, ale ja wszystko rozumiem, że pracodawcy to nie na rękę, tylko tej bezczelnosci znieść nie mogę! Jeszcze @ nie miałam a ona mi takie teksty... a kto wie co komu na górze jest pisane? Jak zatrudni inna dziewczynę to będzie miała gwarancje że ona nie zciazy? Serio no, ani się śmiać, ani płakać :szok:

Agnesis Noe przejmuj się szefowa o tak nie ona ci będzie płacić na l4 więc niech się nie martwi ;) a tak wogole to bezczelne babsko..

Evee u mnie?? Ja narazie nie testuje, majątek na testy wydalam podczas starań, nie inwestuje już ;) haha jak będę czuła że coś na rzeczy to zapisze się do gina ;)

Bertha u mnie jeszcze 3 miesiace i też będzie rok od zajścia w ciaze, która poronilam.licze ze moja dzidzia wróci do mnie do tego czasu.Jak nie to też bedzie mi bardzo przykro.

:( no, ciężkie to. Ja staram sie o pierwsze dziecko takze nie mogę odpuścić... A lat w tym roku skończę 35...

reklama
to też nic nie przesądza. Wczoraj poznałam dziewczynę, która urodzila w 7mcu i przez 7 mcy miała krwawienia jak okres i nie wiedziała że jest w ciąży. Dowiedziała się podczas porodu

Boże, myślałam ze to tylko w amerykańskich serialach takie sytuacje.. Wow...

Do góry