reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O kurde, myslalam, ze nie zdaze do pracy. J mnie obudzil o 4.58,a zdazylam na autobus o 5.10, matko... Stresy od rana. Chcialam powiedzieć, ze znikam na weekend, jedziemy z J na wesele do Czech :) na dluuugi weekend, bo wracamy we wtorek :) jakos sie nie ciesze :x takze ten... Widzimy sie we wtorek lub srode <3 tulam Was

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wyni
Hej kobietki ja już leżę, mdli mnie już drugi wieczór, ehh @ przyjdź i będzie spokój.. Po powrocie z urlopu muszę się zapisać do lekarza bo nawet wyniku cytologi nie znam s robiłam chyba w kwietniu ;)
Wyniki cytologii powinny być ok, bo w inn wypadku powinni zadzwonić :)

My wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia...
Patrząc na moje problemy i Jego, póki co Noe ma szans na dziecko... Eh.
Od przyszłego miesiąca zaczynamy konkretne leczenie.

Hej . A ja jednak poleciałam po test tak na wszelki wypadek ..wlasnie jestem po i negatyw . Czyli tak jak czulam , czekam sobie dzisiaj na okres ..ehh

Ja chyba idę spać bo mnie nerwobole męczą w okolicach lewego ramienia.. Boli w h..
LUX ty jeszcze masz siłę coś smażyć..
musze chlopu zrobic jesc bo wraca duzo wczesniej z pracy niz ja, dostal opr, bo pracuje u mojego taty i brata i sie skarzyli, ze chodzi niewyspany i rozkojarzony i ja mowie konczy sie piwo o poznych godziach i siedzenie na kompie do 1-ej w nocy, jesli o 4-ej musisz wstac...zrozumial, wczoraj o 21-ej juz spal jak dziecko

Lux chora sytuacja, ale ja wszystko rozumiem, że pracodawcy to nie na rękę, tylko tej bezczelnosci znieść nie mogę! Jeszcze @ nie miałam a ona mi takie teksty... a kto wie co komu na górze jest pisane? Jak zatrudni inna dziewczynę to będzie miała gwarancje że ona nie zciazy? Serio no, ani się śmiać, ani płakać :szok:
dokladnie, to moxze niech faceta zatrudni skoro jest taka podla, ja pracuje u brata i jak sie dowiedzial o mojej ciazy to bylo jeny i co ze sklepem, bo ja zaszlam akurat jak bratowa urodzila...mial zamknac bo ma inna prace, ale jednak zmieniamy lokal i krotko przed moim l4 jaks bratowej kolezanka ma przyjsc, tylko pytanie czego ja ją naucze w tak krotkim czasie...to branza meska i ciezko bedzie...pracodawcy czasem nie pomysla a zaraz mowia, ale szkoda, ze rania przy tym pracownikow

reklama
Do góry