reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja tak mam salon i kuchnia :)
Pokój gdzie mam gabinet na razie jest w odcieniu dąb sonoma ale jak zajde w ciążę robimy tam sypialnię i będzie też duża szafa dąb sonoma + białe fronty :)
Cieplej niż jakby meble były całe białe :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś mi się podobały całe białe ale to tak za bardzo sterylnie i chłodno jak dla mnie :)

reklama
Plus Ola można dodać jakieś fajne ciepłe dodatki :) np jakieś poduchy żółte, wazon na kwiaty żółty :)
Coś pokombinować żeby nowoczesne wnętrze było zarazem ciepłym wnętrzem :)

Racja :) i jak tu coś wybrać :p M to się ze mną wykończy bo ciągle zmieniam zdanie hihi

No i cały brud i kurz widać. Akurat kuchnie mam połysk to wystarczy wilgotna ścierka na bieżąco wytrzeć. Ale strasznie widać jak coś Ci kidnie.

Ja mam w kuchni tylko fronty w połysku w kolorze ecru a reszta jest w kolorze drewna o niezidentyfikowanej nazwie :p

Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?
Ja mam cały czas Aleksa w sypialni. Drugi dzieć też... Ale jak będą starsi to zostaną sami w sypialni a my wrócimy do salonu.
A jak przeniesiemy się do domu to my jedna sypialnia, a dzieci każdy swoją sypialnię. Ale jak trafić się trzecie już w domu to też na początku będzie z nami w sypialni a potem będzie się myśleć ;)

No wczoraj to się popłakałam bo stwierdziłam, że M mi dogryza [emoji14] Ale jaki był potem z niego słodziak ha chyba muszę to częściej praktykować :-D
Boże ja w ciąży z Aleksem z byle powodu beczałam [emoji23] ale do teraz mi zostało. Przez głupia reklamę albo bajkę potrafię tak ryczeć że szok [emoji23]

reklama
Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?
Ja jak urodziłam młodego to na początku w sypialni było łóżeczko, często musiałam wstawać nakarmić i zmienić pieluszkę i tak było mi wygodniej. Teraz też pewnie dzidzia by spała z nami w sypialni, zresztą my w przyszłym roku kupujemy dopiero dom, więc zależy kiedy bym urodziła, na pewno w tym mieszkaniu nie będę robić pokoju maluszkowi,bo to nie ma sensu. No i może być tak że dom będę już mieć a dzidziusia nie, więc narazie nie myślę o tym.

Do góry