reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja tak mam salon i kuchnia :)
Pokój gdzie mam gabinet na razie jest w odcieniu dąb sonoma ale jak zajde w ciążę robimy tam sypialnię i będzie też duża szafa dąb sonoma + białe fronty :)
Cieplej niż jakby meble były całe białe :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś mi się podobały całe białe ale to tak za bardzo sterylnie i chłodno jak dla mnie :)

reklama
Plus Ola można dodać jakieś fajne ciepłe dodatki :) np jakieś poduchy żółte, wazon na kwiaty żółty :)
Coś pokombinować żeby nowoczesne wnętrze było zarazem ciepłym wnętrzem :)

Racja :) i jak tu coś wybrać :p M to się ze mną wykończy bo ciągle zmieniam zdanie hihi

No i cały brud i kurz widać. Akurat kuchnie mam połysk to wystarczy wilgotna ścierka na bieżąco wytrzeć. Ale strasznie widać jak coś Ci kidnie.

Ja mam w kuchni tylko fronty w połysku w kolorze ecru a reszta jest w kolorze drewna o niezidentyfikowanej nazwie :p

Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?
Ja mam cały czas Aleksa w sypialni. Drugi dzieć też... Ale jak będą starsi to zostaną sami w sypialni a my wrócimy do salonu.
A jak przeniesiemy się do domu to my jedna sypialnia, a dzieci każdy swoją sypialnię. Ale jak trafić się trzecie już w domu to też na początku będzie z nami w sypialni a potem będzie się myśleć ;)

No wczoraj to się popłakałam bo stwierdziłam, że M mi dogryza [emoji14] Ale jaki był potem z niego słodziak ha chyba muszę to częściej praktykować :-D
Boże ja w ciąży z Aleksem z byle powodu beczałam [emoji23] ale do teraz mi zostało. Przez głupia reklamę albo bajkę potrafię tak ryczeć że szok [emoji23]

reklama
Dziewczyny a łóżeczko lepiej najpierw wstawić do sypialni czy od początku dzidzia w swoim pokoju?
Ja jak urodziłam młodego to na początku w sypialni było łóżeczko, często musiałam wstawać nakarmić i zmienić pieluszkę i tak było mi wygodniej. Teraz też pewnie dzidzia by spała z nami w sypialni, zresztą my w przyszłym roku kupujemy dopiero dom, więc zależy kiedy bym urodziła, na pewno w tym mieszkaniu nie będę robić pokoju maluszkowi,bo to nie ma sensu. No i może być tak że dom będę już mieć a dzidziusia nie, więc narazie nie myślę o tym.

Do góry