reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ovli na pco i owulację sporo osób poleca suplementy Inofolic, Inofem, Ovarin i kilka osób tu na forum chwaliło, że udało się zajść, najczęściej słyszałam o Ovarinie. Wiem, że mieszkasz za granicą i tam to wszystko nie jest takie łatwe. Polecam zmianę kierunku myśli :) też u wielu zdziałało cuda :)

reklama
caltha, a może to jednak nie takie zwykłe spóźnienie :)

ja bym się mogła zgodzić na wszystko i na inseminacje i na in-vitro, ale mój chłop to już gorzej... on myślał, że jak pierwsze z jednorazowego seksu dni w płodne wyszło, to z drugim też tak będzie :/
Ja go proszę, żeby tarczyce zbadał i nigdy nie ma czasu :/ masakra jakaś, a ja się wkurzam coraz bardziej
nie sądzę :/ to już by los nieźle namieszał. Jak przyjdzie @ to też się wypisuję z tego interesu na rok. Od września do pracy, prawko muszę skończyć, doktorat napisać i doprowadzić diagnostykę córki do końca. Chyba jednak egoistyczne to parcie na dziecko było. Teraz tak analizuje i to chyba nie ten czas po prostu. Za dużo niepozalatwianych ważnych spraw. No i temat już mnie dobija. Ostatnie 2 tygodnie - info o 6 podwójnych kreskach i żadna moja. ..

My już po usunięciu 3-go migdała.2 dni spędziliśmy w szpitalu.Wyszłam stamad wypompowana na maksa.Warunki mielismy bardzo dobre ale ten stres i moja wersja do szpitali zrobiły swoje.Synek już nie chrapie i śpi z zamkniętą buźka.Byl bardzo dzielny.Dzisiaj odwiedziliśmy jeszcze lekarza bo rzezi mu w klatce piersiowej.Kaszle odrywajaco i nie ma końca a to już 2 tyg.ten jego kaszel się ciągnie.Dostaliśmy syrop, inhalacje, trzeba oklepywac i banki postawić.Bo jestesmy o krok od zapalenia oskrzeli.Mnie od 3 dni też męczy mega kaszel.wiec jeszcze nie wiem czy ja wkrotce nie wyladuje u lekarza.
a pro po facetów oni nie cierpią chodzić do lekarzy.Unikają ich jak ognia.Mój tylko idzie jak już skłania się z nog.Jak robił badanie nasienia to też była wielka obraża 2 dni.A najlepsze ze on nawet się nie pojawił w laboratorium.Pobralismy materiał w domu i na czas go zawiezlismy.A wyniki też ja odebieralam.
Fabimama doczytałam i przykro mi z powodu straty.Dlaczego to musi spotykać tyle kobiet.Jak uda mi się zajść wogole w ciaze to stres będę miała nieziemski.Trzymaj się kochana i jak będziesz gotowa to wracaj do nas i do starań.

My już po usunięciu 3-go migdała.2 dni spędziliśmy w szpitalu.Wyszłam stamad wypompowana na maksa.Warunki mielismy bardzo dobre ale ten stres i moja wersja do szpitali zrobiły swoje.Synek już nie chrapie i śpi z zamkniętą buźka.Byl bardzo dzielny.Dzisiaj odwiedziliśmy jeszcze lekarza bo rzezi mu w klatce piersiowej.Kaszle odrywajaco i nie ma końca a to już 2 tyg.ten jego kaszel się ciągnie.Dostaliśmy syrop, inhalacje, trzeba oklepywac i banki postawić.Bo jestesmy o krok od zapalenia oskrzeli.Mnie od 3 dni też męczy mega kaszel.wiec jeszcze nie wiem czy ja wkrotce nie wyladuje u lekarza.
a pro po facetów oni nie cierpią chodzić do lekarzy.Unikają ich jak ognia.Mój tylko idzie jak już skłania się z nog.Jak robił badanie nasienia to też była wielka obraża 2 dni.A najlepsze ze on nawet się nie pojawił w laboratorium.Pobralismy materiał w domu i na czas go zawiezlismy.A wyniki też ja odebieralam.
Fabimama doczytałam i przykro mi z powodu straty.Dlaczego to musi spotykać tyle kobiet.Jak uda mi się zajść wogole w ciaze to stres będę miała nieziemski.Trzymaj się kochana i jak będziesz gotowa to wracaj do nas i do starań.
W znieczuleniu ogólnym robili zabieg?

Caltha mnie też dobilo info o II kreskach u moich 40-letnich kolezanek w ostatnim tygodniu.Ja mam 34lata i nie wychodzi.Też zaczyna mnie męczyć ten temat.Liczę ze w przeciągu 3 miesiecy się uda.Jak bie to chyba tez sie poddaje.Niestety jak człowiekowi zależy i się stara to nie wychodzi.

Bertha u mnie jeszcze 3 miesiace i też będzie rok od zajścia w ciaze, która poronilam.licze ze moja dzidzia wróci do mnie do tego czasu.Jak nie to też bedzie mi bardzo przykro.

Moj syn miesiac temu mial operacje na migdaly. Niestety po operaxji wymiotowal i 2 tyg bolaly go uszy i glowa

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry