reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ovli na pco i owulację sporo osób poleca suplementy Inofolic, Inofem, Ovarin i kilka osób tu na forum chwaliło, że udało się zajść, najczęściej słyszałam o Ovarinie. Wiem, że mieszkasz za granicą i tam to wszystko nie jest takie łatwe. Polecam zmianę kierunku myśli :) też u wielu zdziałało cuda :)

reklama
caltha, a może to jednak nie takie zwykłe spóźnienie :)

ja bym się mogła zgodzić na wszystko i na inseminacje i na in-vitro, ale mój chłop to już gorzej... on myślał, że jak pierwsze z jednorazowego seksu dni w płodne wyszło, to z drugim też tak będzie :/
Ja go proszę, żeby tarczyce zbadał i nigdy nie ma czasu :/ masakra jakaś, a ja się wkurzam coraz bardziej
nie sądzę :/ to już by los nieźle namieszał. Jak przyjdzie @ to też się wypisuję z tego interesu na rok. Od września do pracy, prawko muszę skończyć, doktorat napisać i doprowadzić diagnostykę córki do końca. Chyba jednak egoistyczne to parcie na dziecko było. Teraz tak analizuje i to chyba nie ten czas po prostu. Za dużo niepozalatwianych ważnych spraw. No i temat już mnie dobija. Ostatnie 2 tygodnie - info o 6 podwójnych kreskach i żadna moja. ..

My już po usunięciu 3-go migdała.2 dni spędziliśmy w szpitalu.Wyszłam stamad wypompowana na maksa.Warunki mielismy bardzo dobre ale ten stres i moja wersja do szpitali zrobiły swoje.Synek już nie chrapie i śpi z zamkniętą buźka.Byl bardzo dzielny.Dzisiaj odwiedziliśmy jeszcze lekarza bo rzezi mu w klatce piersiowej.Kaszle odrywajaco i nie ma końca a to już 2 tyg.ten jego kaszel się ciągnie.Dostaliśmy syrop, inhalacje, trzeba oklepywac i banki postawić.Bo jestesmy o krok od zapalenia oskrzeli.Mnie od 3 dni też męczy mega kaszel.wiec jeszcze nie wiem czy ja wkrotce nie wyladuje u lekarza.
a pro po facetów oni nie cierpią chodzić do lekarzy.Unikają ich jak ognia.Mój tylko idzie jak już skłania się z nog.Jak robił badanie nasienia to też była wielka obraża 2 dni.A najlepsze ze on nawet się nie pojawił w laboratorium.Pobralismy materiał w domu i na czas go zawiezlismy.A wyniki też ja odebieralam.
Fabimama doczytałam i przykro mi z powodu straty.Dlaczego to musi spotykać tyle kobiet.Jak uda mi się zajść wogole w ciaze to stres będę miała nieziemski.Trzymaj się kochana i jak będziesz gotowa to wracaj do nas i do starań.

My już po usunięciu 3-go migdała.2 dni spędziliśmy w szpitalu.Wyszłam stamad wypompowana na maksa.Warunki mielismy bardzo dobre ale ten stres i moja wersja do szpitali zrobiły swoje.Synek już nie chrapie i śpi z zamkniętą buźka.Byl bardzo dzielny.Dzisiaj odwiedziliśmy jeszcze lekarza bo rzezi mu w klatce piersiowej.Kaszle odrywajaco i nie ma końca a to już 2 tyg.ten jego kaszel się ciągnie.Dostaliśmy syrop, inhalacje, trzeba oklepywac i banki postawić.Bo jestesmy o krok od zapalenia oskrzeli.Mnie od 3 dni też męczy mega kaszel.wiec jeszcze nie wiem czy ja wkrotce nie wyladuje u lekarza.
a pro po facetów oni nie cierpią chodzić do lekarzy.Unikają ich jak ognia.Mój tylko idzie jak już skłania się z nog.Jak robił badanie nasienia to też była wielka obraża 2 dni.A najlepsze ze on nawet się nie pojawił w laboratorium.Pobralismy materiał w domu i na czas go zawiezlismy.A wyniki też ja odebieralam.
Fabimama doczytałam i przykro mi z powodu straty.Dlaczego to musi spotykać tyle kobiet.Jak uda mi się zajść wogole w ciaze to stres będę miała nieziemski.Trzymaj się kochana i jak będziesz gotowa to wracaj do nas i do starań.
W znieczuleniu ogólnym robili zabieg?

Caltha mnie też dobilo info o II kreskach u moich 40-letnich kolezanek w ostatnim tygodniu.Ja mam 34lata i nie wychodzi.Też zaczyna mnie męczyć ten temat.Liczę ze w przeciągu 3 miesiecy się uda.Jak bie to chyba tez sie poddaje.Niestety jak człowiekowi zależy i się stara to nie wychodzi.

Bertha u mnie jeszcze 3 miesiace i też będzie rok od zajścia w ciaze, która poronilam.licze ze moja dzidzia wróci do mnie do tego czasu.Jak nie to też bedzie mi bardzo przykro.

Moj syn miesiac temu mial operacje na migdaly. Niestety po operaxji wymiotowal i 2 tyg bolaly go uszy i glowa

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry