reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ovli wiem, że testy kuszą i ciężko się powstrzymać i lepiej byłoby ich nie robić przed czasem, a jednak się nie da.
Chłop mi gadał jak testowałam zawsze, że kobiety to masochistki są.

ovli wiem, że testy kuszą i ciężko się powstrzymać i lepiej byłoby ich nie robić przed czasem, a jednak się nie da.
Chłop mi gadał jak testowałam zawsze, że kobiety to masochistki są.

Ha ha ha ha masochistki !!!

No jeszcze zrobie w niedziele albo w poniedziałek jesli nie wyjdzie to jest to mój ostatni cykl starań i robię 6 miesięcy przerwy , muszę się ogarnąć , odpocząć od tego wiecznego wyścigu szczurów z tymi testami , cyklami !!!! Nie to jest jakieś psychiczne i szalone .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiś lęk przed lekarzami, białymi fartuchami czy może raczej przed tym, że ich ego mogło by ucierpieć, gdyby okazało się, że nie wszystko u nich idealnie? Masakra. Bo dla kobiet przyjemne jest latanie ciągle po lekarzach i świecenie dupą, zamiast do fryzjera czy kosmetyczki wolimy posiedzieć na samolocie i oglądać swoją macicę od środka :/
Haha dobrze napisane :)
No mój facet przyznał, że boi się, że będzie coś nie tak z wynikami. Tłumaczyłam mu, że ja też za każdym razem się boję i nie mam zamiaru się truć tabletkami jak okaże się, że z Nim też jest coś nie tak. W końcu zrobił to badanie... Dzisiaj mają być wyniki, zobaczymy

ovli czasem takie odpuszczenie dużo daje, bo człowiek ma inaczej w głowie wszystko poukładane, zajmie się trochę sobą i myśli nie krążą tylko w okół jednego tematu.
A myśleliście o jakichś alternatywach albo o innych badaniach, innym leczeniu?

Jakos nazbieramy. Inne plany sie przesunie.
jak sie pragnie dziecka to koszty sie nie licza, mam taka pare znajomych, ktorzy z dwa-trzy lata sie starali, najpierw podeszli do inseminacji i nic, potem druga i znow nic i zdecydowali sie na in-vitro i Justyna rodzi jakos po mnie w styczniu, jak sie dowiedzialam to sie bardzo ucieszylam, bo wiem jak ona dlugo czekala, ma 35 lat i tez to juz jakby ostatni dzwonek

reklama
ovli czasem takie odpuszczenie dużo daje, bo człowiek ma inaczej w głowie wszystko poukładane, zajmie się trochę sobą i myśli nie krążą tylko w okół jednego tematu.
A myśleliście o jakichś alternatywach albo o innych badaniach, innym leczeniu?

U mnie był problem z tą macicą dwurożną i przegrodą , miałam 2 zabiegi usunięcie jej wiec z tym mam nadzieje , już chyba problemu nie będzie .

Z PCO jest problem i cyklami bez owulacyjnych , także po Nowym roku znajdę konkretnego lekarza i bede chodzić na monitoring itd jesli się nie uda to bedę myślała o in vitro . Zresztą ja już sama nie wiem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry