salatkaOwocowa
Fanka BB :)
moze za wczesnie, nie lam sie...Skusiłem się i zrobiłam test , trzy dni przed @ , oczywiście negatywny !!! Jak zwykle nic nowego ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze za wczesnie, nie lam sie...Skusiłem się i zrobiłam test , trzy dni przed @ , oczywiście negatywny !!! Jak zwykle nic nowego ;(
ovli wiem, że testy kuszą i ciężko się powstrzymać i lepiej byłoby ich nie robić przed czasem, a jednak się nie da.
Chłop mi gadał jak testowałam zawsze, że kobiety to masochistki są.
Haha dobrze napisaneJakiś lęk przed lekarzami, białymi fartuchami czy może raczej przed tym, że ich ego mogło by ucierpieć, gdyby okazało się, że nie wszystko u nich idealnie? Masakra. Bo dla kobiet przyjemne jest latanie ciągle po lekarzach i świecenie dupą, zamiast do fryzjera czy kosmetyczki wolimy posiedzieć na samolocie i oglądać swoją macicę od środka :/
Może jednak za wcześnie na test... :*Skusiłem się i zrobiłam test , trzy dni przed @ , oczywiście negatywny !!! Jak zwykle nic nowego ;(
Może jednak za wcześnie na test... :*
a stac Was na in-vitro?
jak sie pragnie dziecka to koszty sie nie licza, mam taka pare znajomych, ktorzy z dwa-trzy lata sie starali, najpierw podeszli do inseminacji i nic, potem druga i znow nic i zdecydowali sie na in-vitro i Justyna rodzi jakos po mnie w styczniu, jak sie dowiedzialam to sie bardzo ucieszylam, bo wiem jak ona dlugo czekala, ma 35 lat i tez to juz jakby ostatni dzwonekJakos nazbieramy. Inne plany sie przesunie.
ovli czasem takie odpuszczenie dużo daje, bo człowiek ma inaczej w głowie wszystko poukładane, zajmie się trochę sobą i myśli nie krążą tylko w okół jednego tematu.
A myśleliście o jakichś alternatywach albo o innych badaniach, innym leczeniu?