reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Myślimy pozytywnie! Podobno to połowa sukcesu :). @Elodia, Ty też przy będziesz przy Piccolo.
Się okaże..... Ja to zawsze wszystko marnie widze :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No dziewczynki owulacja sie zbliża. Że ze mnie fotofraf żaden, małż mój strzelił sesję testowi, żebym mogła się pochwalić. Jeszcze blada krecha, ale ja już się cieszę że się w ogóle pojawiła. Będziemy działać. Muszę sie trochę postarać bo małż narzeka na to działanie tu i teraz, presję na nim wywiera.
1510083980-9ef7522d72d14162-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...

No dziewczynki owulacja sie zbliża. Że ze mnie fotofraf żaden, małż mój strzelił sesję testowi, żebym mogła się pochwalić. Jeszcze blada krecha, ale ja już się cieszę że się w ogóle pojawiła. Będziemy działać. Muszę sie trochę postarać bo małż narzeka na to działanie tu i teraz, presję na nim wywiera.

A w ktorych dniu cyklu.masz taka kreche? :)

reklama

Twoja dziara? To dzialajcie poki owu nie bylo :-) potem tez zreszta :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry