Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyżbyś była mną?[emoji6]Się okaże..... Ja to zawsze wszystko marnie widze :-)
Może jakaś zaginiona siostra prawie bliźniaczka haha :-)Czyżbyś była mną?[emoji6]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyżby zerwane więzi? [emoji6][emoji6]Może jakaś zaginiona siostra prawie bliźniaczka haha :-)
Się okaże..... Ja to zawsze wszystko marnie widze :-)
A ja wam dziewczyny wroze sylwestra z piccolo bo alkoholu juz nie bedziecie mogly pic
A w ktorych dniu cyklu.masz taka kreche?No dziewczynki owulacja sie zbliża. Że ze mnie fotofraf żaden, małż mój strzelił sesję testowi, żebym mogła się pochwalić. Jeszcze blada krecha, ale ja już się cieszę że się w ogóle pojawiła. Będziemy działać. Muszę sie trochę postarać bo małż narzeka na to działanie tu i teraz, presję na nim wywiera.
...marzenia mają wielką moc...
Jo tyż :-)Wiesz ile bym dala za sylwestra z picollo? Wszystko!!
Twoja dziara? To dzialajcie poki owu nie bylo :-) potem tez zreszta :-)No dziewczynki owulacja sie zbliża. Że ze mnie fotofraf żaden, małż mój strzelił sesję testowi, żebym mogła się pochwalić. Jeszcze blada krecha, ale ja już się cieszę że się w ogóle pojawiła. Będziemy działać. Muszę sie trochę postarać bo małż narzeka na to działanie tu i teraz, presję na nim wywiera.
...marzenia mają wielką moc...