reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
To będziemy testować razem@Patii26 możesz mnie wykreślić z testowania bo okres powinnam mieć w takim razie dopiero 8 lutego. Skoro nie było owulacji tydzień temu to znów będę mieć cykl 34dni :-)
klaudia16
to co mnie się wydawało że ty też czekasz na wynikiMoje dopiero jutro będą robione, robiłam wczoraj
klaudia16
o to tutaj czekałam na wyniki , jak tam da już ?Po południu, ale nie znam konkretnej godziny. Żeby nie było to południe zaczyna się o 12 więc już sprawdzałam 2 razy bo w końcu już jest po południu
MamaR
Jestem trochę zawiedziona bo myślałam że rzeczywiście była ta owulacja ale z drugiej strony wtedy endometrium miało tylko 6 mam to raczej mało na przyjęcie zarodka. Jest szansa że przez tydzień sobie ładnie urosło.To będziemy testować razem
Nie wiem, może myślałaś, że już czwartek? Tak mi mocno kibicujeszto co mnie się wydawało że ty też czekasz na wyniki
klaudia16
pewnie kibicuje ci mocno , poprostu byłam pewna że pisałas że czekasz na wynik nie wiem czemu hahaNie wiem, może myślałaś, że już czwartek? Tak mi mocno kibicujesz
reklama
klaudia16
no 6 to trochę mało , dlatego właśnie wszystkie ci napisaliśmy że wygląda to jakbys była przed i wtedy właśnie te 9 mm pęcherzyk zgadzały się z tym wszystkim . Idziesz jeszcze do gina na podgląd ?Jestem trochę zawiedziona bo myślałam że rzeczywiście była ta owulacja ale z drugiej strony wtedy endometrium miało tylko 6 mam to raczej mało na przyjęcie zarodka. Jest szansa że przez tydzień sobie ładnie urosło.