reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Cześć dziewczyny! Zaglądam tu na forum już od 2022 roku,ale zawsze tylko podczytywałam.w kwietniu 2022 przeszłam ciążę biochemiczną i dzięki waszej liście badań udało mi się zdiagnozować PCOS,niedobory witamin,hiperprolaktynemie i anemię.na długi czas porzuciłam starania ze względu na leczenie depresji i próby ogarnięcia swojego zdrowia w jak najlepszym stopniu.Teraz ze świeżą głową od grudnia rozpoczęliśmy starania na nowo i chciałbym do Was dołączyć 😊 poprzedni cykl zrobił sobie ze mnie żarty i z 32, wydłużył się do 42 🙈 🙈 więc dziś witam się z wami w 1dc 😊😁

Załączniki

• IMG_20250122_181733.jpg
    IMG_20250122_181733.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 78
no 6 to trochę mało , dlatego właśnie wszystkie ci napisaliśmy że wygląda to jakbys była przed i wtedy właśnie te 9 mm pęcherzyk zgadzały się z tym wszystkim . Idziesz jeszcze do gina na podgląd ?
Też mi się raczej takie krótkie cykle nie zdarzają temu z ciekawości zbadałam prożka by mieć pewność. Nie idę już na monitoring, raczej nie mam problemów z pękaniem pęcherzyków , raczej z regularnym sexem 😆
To mąż pewnie zadowolony 😉
Jak usłyszał że jednak nie było owulacji to się podłamał i mówi że myślał że już będzie mieć spokój. Narazie czekam, nie chce naciskać ale liczę że będą sexy jeszcze dziś :-)
Dopiero co wskoczyły 🤦
Ten prożek chyba słaby trochę 🙄
Wg mnie jest ok 😍 Gratulacje i nudnej ciąży życzę 🍀

Też mi się raczej takie krótkie cykle nie zdarzają temu z ciekawości zbadałam prożka by mieć pewność. Nie idę już na monitoring, raczej nie mam problemów z pękaniem pęcherzyków , raczej z regularnym sexem 😆

Jak usłyszał że jednak nie było owulacji to się podłamał i mówi że myślał że już będzie mieć spokój. Narazie czekam, nie chce naciskać ale liczę że będą sexy jeszcze dziś :-)

Wg mnie jest ok 😍 Gratulacje i nudnej ciąży życzę 🍀
haha oj ci faceci 😅 mój też czasami się śmieje żebym już zaszła w ciążę to mu trochę odpuszczę ten sex 😅 bo mówi że jak kiedyś myślał że chce codziennie , tak teraz już wie że nie i takie 1 w tygodniu by mu starczyło 😅

@Patii26 możesz mnie wykreślić z testowania bo okres powinnam mieć w takim razie dopiero 8 lutego. Skoro nie było owulacji tydzień temu to znów będę mieć cykl 34dni :-)
Nie masz tak że idąc do lekarza żeby sprawdzić czy jest ta owulacja .
Niby była
A jednak nie
Nie wkurzasz się?
Bo ja czuję się czasem jak osioł głupi

reklama
Cześć dziewczyny! Zaglądam tu na forum już od 2022 roku,ale zawsze tylko podczytywałam.w kwietniu 2022 przeszłam ciążę biochemiczną i dzięki waszej liście badań udało mi się zdiagnozować PCOS,niedobory witamin,hiperprolaktynemie i anemię.na długi czas porzuciłam starania ze względu na leczenie depresji i próby ogarnięcia swojego zdrowia w jak najlepszym stopniu.Teraz ze świeżą głową od grudnia rozpoczęliśmy starania na nowo i chciałbym do Was dołączyć 😊 poprzedni cykl zrobił sobie ze mnie żarty i z 32, wydłużył się do 42 🙈 🙈 więc dziś witam się z wami w 1dc 😊😁
hej , dobrze że udało wam się trochę ,,odpocząć ,, i odświeżyć głowę , trzymam kciuki żebyś nie powiedziała zbyt długo na kreskach i szybko przeszła na mamusie 🤞

Do góry