reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyna na jednym z wątków zrobiła test nie wiem jaki ale test i była w tym momencie 3t3d i wyszły dwie piękne krechy.
I co myśleć

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Że niektorzy mają duże szczęście.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dobra to czekam do piątku. Najwyzej do tego czasu @ dostanę nie wiem czemu ale czuję to w kościach. Mimo fajnych objawow.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dobra to czekam do piątku. Najwyzej do tego czasu @ dostanę nie wiem czemu ale czuję to w kościach. Mimo fajnych objawow.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja pamiętam jak cykl u mnie trwał 35dc i byłam pewna że się udało i w dniu jak kupiłam test,nawet nie zdążyłam zrobić bo @ przyszła :( Ja tam sobie nadziei na przyszłe 3 miesiące nawet nie robię. Czuje że nie uda się, jestem wręcz tego pewna :( Kobieca intuicja. Choć gdzieś tam w środku mam Jeszcze ziarenko nadziei.

Cześć dziewczyny. Miło mi Was wszystkie poznać wirtualnie a czytam Was od dłuższego czasu. Jakoś tak nie mogłam się zebrać żeby napisać,ale chciałam zasięgnąć opinii na szybko. Muszę wykonać HSG i pytanie czy któraś z Was robiła? Mam cykora bo Pani powiedziała ze 500zl a 1300 ze znieczuleniem i od razu myśl, serio musi boleć jak przewidują znieczulenie..
Ja mialam bez znieczulenia i powiem Ci ze bolało w pewnym momencie az krzyknelam z bolu :/ .Ale kazda kobieta przechodzi to inaczej.nie chce straszyc ale mowie jak ja to przeszlam.

Dlatego mnie w sobotę poniosło. 8dpo i robić test... głupota. Ale zrobiłam bo się filmików na yt naoglądałam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko cykl poprzedni też tak robiłam [emoji23][emoji23][emoji23] w tym cyklu nie wiem ile wytrzymam żeby nie zrobić testu [emoji23][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamiętam jak cykl u mnie trwał 35dc i byłam pewna że się udało i w dniu jak kupiłam test,nawet nie zdążyłam zrobić bo @ przyszła :( Ja tam sobie nadziei na przyszłe 3 miesiące nawet nie robię. Czuje że nie uda się, jestem wręcz tego pewna :( Kobieca intuicja. Choć gdzieś tam w środku mam Jeszcze ziarenko nadziei.
W końcu się uda :* musi ! Nie ma innego wyjścia! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i ściskam :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Anuś89 Kciuk zaciśnięty! Ja tu dobre nowiny wyczuwam u Ciebie. I @Elodia za Twoje || też mocno trzymam kciuki! Musi się udać!

@Veraska, @Kasienka3b Ale jest sporo testujących na dniach. Już nie mogę się doczekać Waszych wyników! Podekscytowana!

@ookatkaoo1993 Śliczna fasola! [emoji7]

@Jotka_Szczotka Widzę, że już nastrój u Ciebie w normie po tym dzisiejszym słabszym poranku :)

U mnie 9dc. Caaaałe wieki czekania. Ale mam przeczucie, że to będzie to. Sierpień mój [emoji16]

reklama
@Anuś89 Kciuk zaciśnięty! Ja tu dobre nowiny wyczuwam u Ciebie. I @Elodia za Twoje || też mocno trzymam kciuki! Musi się udać!

@Veraska, @Kasienka3b Ale jest sporo testujących na dniach. Już nie mogę się doczekać Waszych wyników! Podekscytowana!

@ookatkaoo1993 Śliczna fasola! [emoji7]

@Jotka_Szczotka Widzę, że już nastrój u Ciebie w normie po tym dzisiejszym słabszym poranku :)

U mnie 9dc. Caaaałe wieki czekania. Ale mam przeczucie, że to będzie to. Sierpień mój [emoji16]
U mnie 7dc także znów razem...[emoji4]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry