reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

3 dni przed @ test raczej powinien już pokazać 2 kreski, blade bo blade ale powinny wyjść :) Ja Wam trochę zazdroszczę tego testowania, fajne uczucie takie oczekiwanie na wynik testu. My z M nie liczyliśmy, że uda się w pierwszym cyklu, ostatnio mi powiedział, że myślał, że uda się dopiero koło grudnia. Ale wiadomo, że nie o testowanie chodzi a o dziecko i ono powinno najbardziej cieszyć.
Ale to chyba raczej z porannego bardziej co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@olaaa7 oczekiwanie na początku starań zawsze bywa fajne i przyjemne, jak starania się przeciągają, to już potem przewija się desperacja z depresją, przynajmniej u mnie. Bez urazy kochana oczywiście :-) fajnie że wam się szybko udało.
Jedyny plus dłuższych starań to seksy bez zabezpieczeń przez ten dłuższy czas. Chociaż ja bym wolala trafic na początku...pomyslec że gdybym trafila w lutym w 1cs to teraz albo bym byla na końcówce albo juz bym tuliła malucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zobaczę jutro rano. Jak nadal będzie mnie kusilo to zatestuję. Póki co plamień żadnych nie mam więc nadzieja jest. Tylko ścisk i skurcze w podbrzuszy ale takie jakieś inne niż zwykle mam przed @.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czekam jutro na Twoje dwie kreski [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaaa7 oczekiwanie na początku starań zawsze bywa fajne i przyjemne, jak starania się przeciągają, to już potem przewija się desperacja z depresją, przynajmniej u mnie. Bez urazy kochana oczywiście :-) fajnie że wam się szybko udało.
Jedyny plus dłuższych starań to seksy bez zabezpieczeń przez ten dłuższy czas. Chociaż ja bym wolala trafic na początku...pomyslec że gdybym trafila w lutym w 1cs to teraz albo bym byla na końcówce albo juz bym tuliła malucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No na pewno :)
W wątku lipcowych mam dołączyła właśnie dziewczyna, z terminem @ na 11.11 i wczoraj robiła już test i wyszła blada kreska, dziś powtórzyła i już jest ładnie widoczna, więc może Tobie też by już wyszedł :)

Czekam jutro na Twoje dwie kreski [emoji7][emoji7][emoji7]

Kurde a małpisko w piątek ma niby być dopiero. Wiec jesli nie bede miala plamień jutro to bede mogla sie zaczac cieszyc. Ale mam jakies mimo wszystko zle przeczucia. Moze to dlatego że od lutego tylko raz widzialam bledziocha w zeszlym miesiacu....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurde a małpisko w piątek ma niby być dopiero. Wiec jesli nie bede miala plamień jutro to bede mogla sie zaczac cieszyc. Ale mam jakies mimo wszystko zle przeczucia. Moze to dlatego że od lutego tylko raz widzialam bledziocha w zeszlym miesiacu....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nie stresuj się tylko testuj jutro :*

reklama
Zobaczę jutro rano. Jak nadal będzie mnie kusilo to zatestuję. Póki co plamień żadnych nie mam więc nadzieja jest. Tylko ścisk i skurcze w podbrzuszy ale takie jakieś inne niż zwykle mam przed @.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Też miałam taki inny ból podbrzusza, coś jakby związanego ze stresem, więc może w Twoim przypadku będzie tak samo :) Życzę Ci jutro dwóch kreseczek z całego serducha :) :*

Do góry