Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nikogo nie upoważniłaś to chyba nie da rady żeby mąż odebrał..No właśnie nie zapytałam A o karcie pacjenta nic nie wiem, nawet nie wiem, że takie coś istnieje. Napisałam do nich maila ale wątpię, że odpiszą wcześniej niż tam M podjedzie.
To u mnie już kreska była
Trzymamy kciuki [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas też przez internet można sprawdzić. Wpisuje swoją datę urodzenia, numer zlecenia badania który dostaje przy pobraniu. I mam na internecie po 2hJak nikogo nie upoważniłaś to chyba nie da rady żeby mąż odebrał..
Zapytaj nast razem o wyniki mailowe lub online to bardzo ułatwia sprawę
Ja mam wszystkie 3 bety i progesteron na mailu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam :*Czekam na wizytę trzymajcie kciuki )
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy u czekamy na info [emoji7]Czekam na wizytę trzymajcie kciuki )
Trzymamy trzymamy :*Czekam na wizytę trzymajcie kciuki )
Haha też mam iglofobie [emoji23] ale tak mi na czasie zależało że na szczęście pamiętałam o tym mailu choc niepotrzebnie bo jak Kasia dostaje kartkę z hasłem a login to mój PESEL więc wyniki były po 2h tego samego dniaNo widzicie a ja w stresie przed igłą zapomniałam o całym świecie