reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha też mam iglofobie [emoji23] ale tak mi na czasie zależało że na szczęście pamiętałam o tym mailu choc niepotrzebnie bo jak Kasia dostaje kartkę z hasłem a login to mój PESEL:) więc wyniki były po 2h tego samego dnia:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A progesteron też należy sobie zrobić? Bo o tym nie wiedziałam :( Kiedy myślisz, ze by powtórzyć betę? W jakich tygodniach ciąży robiłaś betę i jakie miałaś wyniki jeśli mogę zapytać, bo nie wiem czego się w ogóle spodziewać i jaki powinnam mieć wynik w równym 5 tc.

reklama
A progesteron też należy sobie zrobić? Bo o tym nie wiedziałam :( Kiedy myślisz, ze by powtórzyć betę?
Ja zrobiłam bo tak mi zlecił lekarz.
Betę najlepiej po 24/48h powtórzyć no widać wtedy czy rośnie.

Z tym progesteronem to sama nie wiem gdzieś tam czytałam, że w ciągu dnia mogą być różne wyniki i jeśli nie trzeba to lepiej nie robić bo niepotrzebnie można się stresować tym..
Ja pierwszy wynik z beta 81 miałam progesteron 38.
Potem w 2 badaniu wynik progesteronu niższy i 3 wynik najniższy.. się strrsowalam niepotrzebnie bo lekarz mówił że ok wszystko i nie mam na to patrzeć bo dalej w normie i godziny pobierania inne.
Ważne że beta rośnie i krwawienia brak:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Daga chyba miałaś z tym testem owu rację...
Praktycznie pozytywny w niedzielę, śluz jak płodny ale wodnisty a dziś 48 h później typowy śluz jak białko jajka kurzego. Dziś też zgodnie z kalendarzykiem ma być owu..
Dziś znów działamy [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super kochana! A ktory masz dzien cyklu? U mnie 13 i test wczoraj negatywny, zobaczymy jak dzisiaj. Zreszta po usg sie dowiem czy w ogole bedzie owu... :(

Mam 3 dni do @ i strasznie mnie kusi test ale czy to nie bedzie za wcześnie? :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Trzymaj sie dzielnie! Czekaj te 3 dni!
Poczekam tylko strasznie testowanko kusi. A tym bardziej z racji wykonywanej pracy. Trzyzmianówka na magazynie. To sie kwalifikuje od razu ma zwolnienie lekarskie tym bardziej że u mnie jest zakaz pracy w ciąży. Ale jakoś wytrzymam do piatku. Jesli cos jest na rzeczy to zapobiegawczo przed testem na tych dwoch nockach jak pojde to bede sie oszczedzac i tyle. Chociaz miesiac temu co....blada krecha a pare godzin potem wredna @ przyszla....no ale to jednak chyba jakis znam jest, że potrafie zajsc bez wspomagaczy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
3 dni przed @ test raczej powinien już pokazać 2 kreski, blade bo blade ale powinny wyjść :) Ja Wam trochę zazdroszczę tego testowania, fajne uczucie takie oczekiwanie na wynik testu. My z M nie liczyliśmy, że uda się w pierwszym cyklu, ostatnio mi powiedział, że myślał, że uda się dopiero koło grudnia. Ale wiadomo, że nie o testowanie chodzi a o dziecko i ono powinno najbardziej cieszyć.

Do góry