reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No mówię Ci już któryś raz TESTUJ bo ja tu padnę na zawał z tej niepewności [emoji8]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No Cię bede reanimowac. Moge tez zrobic dzisiaj z wieczornego ale to wątpie że coś wyjdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Zwolnienie może wypisać :*

Mam taką fajną rodzinną, że bez problemu nawet na miesiąc wypisalaby jesli będzie taka potrzeba. Tak że o to akurat nie bd sie martwic. Bo glupota byloby wcisnąć się do gina np 4t3d bo tyle by mi.chyba na piatek wyszlo gdyby okazalo sie ze cionsza jest. Ak mysle ze dobry moment na 1szą wizyte to najwczesniej 5t5d a i wtedy chyba serduszka nie widac jeszcze....ta wypoeiada sie ekspert który w pierwszej ciąży dopiero w 11 tygodniu poszedl. Ale wtedy becikowe bylo przyznawane niezaleznie od tego w ktorym tygodniu byla pierwsza wizyta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Reanimować mnie będziesz jak i ja zobaczę za 2 tygodnie dwie kreski na swoim sikaczu[emoji23][emoji23][emoji23]

To bys jeszcze w lipcowkach byla czy juz sierpniowki? Zrezzta jak cos sie uda kiedys to albo pomyslimy o zalozeniu jakiegos nowego wątka np "staraczki 2017 - oczekujemy na rozpakowanie" :-D żeby staraczek ktorym jeszcze nie wyszlo, nie denerwowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To bys jeszcze w lipcowkach byla czy juz sierpniowki? Zrezzta jak cos sie uda kiedys to albo pomyslimy o zalozeniu jakiegos nowego wątka np "staraczki 2017 - oczekujemy na rozpakowanie" :-D żeby staraczek ktorym jeszcze nie wyszlo, nie denerwowac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kochana idealnie na 31 lipca [emoji23] ale... Ze ostatnio pytałam giną i znów na 1000% będę mieć Cc to oni termin Cc dają jakoś tydzień przed terminem porodu :) czyli wypadło by koło 24 lipca :) w synek miałam termin na 24 lipca a urodziłam 20 :) więc dla mnie to by było idealnie :) choć wiem mało realnie :(

reklama
Do góry