Dagaa11
Fanka BB :)
No to to nie koszmarMi się śniło dziś ze robiłam dwa testy ciążowe i oba wyszły pozytywne...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to to nie koszmarMi się śniło dziś ze robiłam dwa testy ciążowe i oba wyszły pozytywne...
No to to nie koszmar
Bardzo mozliwe. Tylko, ze cykle 29 dniowe sa powiedzialabym idealne, a juz 24 dniowy jak u @Kasienka3b to troche dziwne..Mi po sioforze cykle z 36 do 29 dni zeszły Wiec może faktycznie cos jest na rzeczy?
Ale kto powiedział, że to się nie sprawdzi? Nie nastawiaj się negatywnieKoszmar był dopiero jak się obudziłam i sobie uświadomiłam ze to tylko sen :/
Może jakiś proroczy [emoji7]Mi się śniło dziś ze robiłam dwa testy ciążowe i oba wyszły pozytywne...
Mi sie śnilo w okolicach owu ze wszystkim sie chwalilam ze w koncu sie udaloMi się śniło dziś ze robiłam dwa testy ciążowe i oba wyszły pozytywne...
Daga chyba miałaś z tym testem owu rację...Bardzo mozliwe. Tylko, ze cykle 29 dniowe sa powiedzialabym idealne, a juz 24 dniowy jak u @Kasienka3b to troche dziwne..
Trzymam kciuki abyście owocnie zadziałali Na pewno się udaDaga chyba miałaś z tym testem owu rację...
Praktycznie pozytywny w niedzielę, śluz jak płodny ale wodnisty a dziś 48 h później typowy śluz jak białko jajka kurzego. Dziś też zgodnie z kalendarzykiem ma być owu..
Dziś znów działamy [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ale już wiem czemu wczoraj miałam taką ochotę [emoji23]Trzymam kciuki abyście owocnie zadziałali Na pewno się uda