reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sama się w lipcu urodziłam:-) ...no ale zobaczymy. Najwyzej sierpniowki albo wrześniowki też będą czekać :-) kurka ale wolalabym lipiec albo wrzesien bo w sierpniu ślub akurat w terminie teoretycznego porodu tak juz sobie orientacyjnie liczylam :-) tak czy siak, do ślubu albo z niemowlaczkiem albo z brzuchem najwyzej pojde :-)
Ostatnio wsppminalam o znajomej co 3.11 urodzila. A tydzien czy dwa wczesniej ślub brala hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mój synek z sierpnia;)

Ale coś na mój teraźniejszy ciążowy węch... Czuję tu ciążę ;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak najbardziej :) pierwszy raz poszłam do ginekologa po roku starań. Stwierdził u mnie PCOS jedynie po badaniu usg. Nie zleciał innych badań. Chodziłam do niego przez dwa miesiące... Zaleca jedynie zrzucenie wagi... Myślę że nie traktował mnie zbyt poważnie, umawialiśmy się na częste wizyty jedynie na pogawędki a gadka wiecznie ta sama. I oczywiście kosmiczna cena za te wizyty... Zrazilam się. Przeszłam na dietę, schudłam i dalej nic. W końcu po powrocie do PL wybraliśmy się z mężem ponownie do ginekologa. Okazał się świetny! :) dał mi nadzieję i przywrócił wiarę
To lekarz chyba famtycznie cie zlal, bo u mnie od razu po podejrzebiu pcos przeoisal leki i za.miesiac bylam w ciazy :) dobrze, ze zmienilas lekarza!

Laski za.15 minut konce prace juhuuu :D ok 23 moj wroci i polecą wiory :D

To lekarz chyba famtycznie cie zlal, bo u mnie od razu po podejrzebiu pcos przeoisal leki i za.miesiac bylam w ciazy :) dobrze, ze zmienilas lekarza!

Laski za.15 minut konce prace juhuuu :D ok 23 moj wroci i polecą wiory :D
Mam nadzieję, że tym razem się uda zmiana lekarza to najlepsze co zrobilam jutro lecę odebrać wyniki nasienia męża i mój na Tsh. Wszystko idzie w dobrym kierunku :)) Swoją drogą fajnie masz. Ja idę rano na 4.30

A ja przed chwila myślałam ze @ przyszła, na szczęście jeszcze nie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oby nie przyszla :-)

Ja przez 3 ostatnie dni mnie brzuch napieprzal jak zwykle podczas plamien przed @ a wkladka caly czas czysta tylko przesiaknieta sluzem i co chwile musze zmieniac. A sluz ewidentnie mam mleczny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry