A gdzie pracujesz? Masz prace zmianową?
Pracuje w cateringu dietetyczny. Na całe szczęście jedna zmiana ale chcąc nie chcąc po trzeciej trzeba wstać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie pracujesz? Masz prace zmianową?
Pracuje w cateringu dietetyczny. Na całe szczęście jedna zmiana ale chcąc nie chcąc po trzeciej trzeba wstać
Hahaha dosłownieIch to wystarczy przytulic i już stają na wysokości zadania hehe
Zolnierze gotowi do walki na froncie musza byc zawsze hahahaHahaha dosłownie
Ojej współczuję wie coś o tym. Miałam okazję tak pracować przez rokJa niestety trzyzmianówka :-/ od siedmiu lat
No i dopóki nie urodze dziecka i potem macierzyński i wychowawczy to nie moge pracy zmienić, bo gdzie niby po próbnym od razu na stałe dostanę...a pracujac na 3 zmiany nabawilam sie nerwicy żołądka :-/Ojej współczuję [emoji173]️ wie coś o tym. Miałam okazję tak pracować przez rok
Oby nie przyszla :-)
Ja przez 3 ostatnie dni mnie brzuch napieprzal jak zwykle podczas plamien przed @ a wkladka caly czas czysta tylko przesiaknieta sluzem i co chwile musze zmieniac. A sluz ewidentnie mam mleczny.
Ja Sahare mialam w ciagu kilku ostatnich dni ale to chwilową. Ech im blizej @ tym bardziej objawami sie przejmujeU mnie Sahara... i nadal boli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom