reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A gdzie pracujesz? Masz prace zmianową?
Pracuje w cateringu dietetyczny. Na całe szczęście jedna zmiana:) ale chcąc nie chcąc po trzeciej trzeba wstać :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ojej współczuję [emoji173]️ wie coś o tym. Miałam okazję tak pracować przez rok
No i dopóki nie urodze dziecka i potem macierzyński i wychowawczy to nie moge pracy zmienić, bo gdzie niby po próbnym od razu na stałe dostanę...a pracujac na 3 zmiany nabawilam sie nerwicy żołądka :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oby nie przyszla :-)

Ja przez 3 ostatnie dni mnie brzuch napieprzal jak zwykle podczas plamien przed @ a wkladka caly czas czysta tylko przesiaknieta sluzem i co chwile musze zmieniac. A sluz ewidentnie mam mleczny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie Sahara... i nadal boli.
I to tak mocno ze już serio poleciałam do kibelka, a tam nic. Ale wyczuwam @ ze przyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry