reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie śluz zaczyna zalewać, już straciłam nadzieję, ale zaczyna się coś dziać. Narazie gesty, glutowaty i perłowy, ale jest. Może się będzie poprawiał, bo testy ovu narazie negatywne.

...marzenia mają wielką moc...

Hej hej! DOŁĄCZAM DO TEMATU
można???
Witaj:-) który cykl starań?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurcze ja już nie mogę się doczekać aż @ sobie pójdzie, i będziemy mogli się starać xD Najgorszy czas to chyba ten jak @ Wiesz że w poprzednim cyklu się nie udało,i z niecierpliwością czekasz na ovu :( Kurcze wracałam od lekarza wpadłam na szybko do Rossmana kupić szampon,wzięłam pierwsza lepszą schaume i właśnie podczas kąpieli się okazało że to nie szampon, a odżywka bo się nie chciało mi na włosach pienić xD No to jutro będę mieć piękne włosy bo nie chce mi się jechać do miasta po szampon xD Chyba jak widać za dużo myślę o tej ciąży :D

reklama
Kurcze ja już nie mogę się doczekać aż @ sobie pójdzie, i będziemy mogli się starać xD Najgorszy czas to chyba ten jak @ Wiesz że w poprzednim cyklu się nie udało,i z niecierpliwością czekasz na ovu :( Kurcze wracałam od lekarza wpadłam na szybko do Rossmana kupić szampon,wzięłam pierwsza lepszą schaume i właśnie podczas kąpieli się okazało że to nie szampon, a odżywka bo się nie chciało mi na włosach pienić xD No to jutro będę mieć piękne włosy bo nie chce mi się jechać do miasta po szampon xD Chyba jak widać za dużo myślę o tej ciąży :D
Hehehe ile razy ja kupiłam nie to co trzeba [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry