reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wosku nie odrywa się w górę a wzdłuż skóry. Nakłada się z włosem a odrywa pod włos. Najpierw skóre się odtłuszcza,potem puder a potem wosk. Jako kosmetyczka z wykształcenia nie polecam samemu z woskiem kombinować :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko byłoby ok gdybym miała puder. Nie raz robiłam sobie nogi, pachy czy nawet bikini. Było ok. Wiem co i jak sie robi, tylko pudru było brak. A włosków sporo bo nie ruszane nigdy. Ale już jest w miarę ok. Zeszła opuchlizna. Do pracy pójdę jak należy. [emoji6]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Kurde dziwna sprawa, wlasnie w lazience bylam i widze na papierze jakis sluz z krwia... plamienia w 11 dniu cyklu? Masakra nigdy tak nie miałam...
Moze jakies naczynko Ci pęklo i stąd ta krew? A dużo jej było?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurde dziwna sprawa, wlasnie w lazience bylam i widze na papierze jakis sluz z krwia... plamienia w 11 dniu cyklu? Masakra nigdy tak nie miałam...
Daga miałam to samo w środę... Czyli jeszcze przed owu. W poniedziałek byłam u gina na cytologii. I on powiedział mi trzy wyjścia:
1. Po cytologii
2. Zaczął rosnąć pęcherzyk i gdzieś naczynko pękło
3. Tak się czasem zdarza.
Miałam od rana do około 14 taki śluz jak płodny z przezroczysty ale lekko jasno różowy - podbarwiony krwią.
Jak się skończy po 1-2 dniach to się nie stresuj :*

Nie duzo, to bardziej taki sluz zabarwiony krwia, taką lekko brązową jak mam pod koniec @.
Nic mnie nie boli, takze mysle, ze to nic powaznego. Wzielam juz wkladkę, zeby kontrolowac czy sie to powtorzy. :)

Nie duzo, to bardziej taki sluz zabarwiony krwia, taką lekko brązową jak mam pod koniec @.
Nic mnie nie boli, takze mysle, ze to nic powaznego. Wzielam juz wkladkę, zeby kontrolowac czy sie to powtorzy. :)
To spokojnie :* podobno czasem tak się zdarza. Nie dość że podobnie idziemy z terminami owu to i @ a i obu w tym cyklu trafiło się plamienie gdzie nie wiem jak Tobie ale mnie nigdy wcześniej coś takiego się nie zdarzyło [emoji23][emoji23]

Mialam rozowy sluz z 8dniprzed owu w 1 cyklu po tab.

Elodia mam nadzieje ze to to to co ma byc :)
Mnie dzis dziwnie zakulo...ale nie potrafię tego wytlumaczyc .. A tak spokoj z bolem

Aby do 16 listopada...........

To spokojnie :* podobno czasem tak się zdarza. Nie dość że podobnie idziemy z terminami owu to i @ a i obu w tym cyklu trafiło się plamienie gdzie nie wiem jak Tobie ale mnie nigdy wcześniej coś takiego się nie zdarzyło [emoji23][emoji23]

Ja też wczesniej tak nie mialam, nigdy... zobaczysz, ze jeszcze razem zaciążymy :D :D

ten cykl spalony... zaczęłam plamić jak na okres... jeszcze franca za wcześnie przyszła na dodatek... 22dc... ehhh - no cóż - następny miesiąc przyjemności :D
Idę wchłonąć czekoladę :(

reklama
Do góry