reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niestety takie plamienia u mnie przed okresem to norma :/ Taka przypominajka - "zapomniałaś o mnie? bo ja już niedługo przyjdę... :) Szykuj się - za kilka dni cię krew zaleje :D "
Tyle że zazwyczaj pojawia się 2 dni przed @ a nie 4... no chyba że mi się znowu cykle pokopały i będzie 22 dni zamiast 26 :(

reklama
A mnie ból zęba złapał :( Niestety wizyta u dentysty dopiero 16 listopada,muszę wyrwać korzeń bo ząb się złamał,i ciągle stan zapalny mi nawraca, jak mi znów nawróci to muszę zacząć brać antybiotyk aby do 16 przeżyć, dziewczyny czy branie Ovarinu nie przeszkodzi jak bym brała i ten antybiotyk przeciwzapalny? :( Kurcze nie chce tracić czasu i przerywać kuracji z ovarinem :( Pozatym drugi dzień @ a ta jakaś skąpa jest xD

A mnie ból zęba złapał :( Niestety wizyta u dentysty dopiero 16 listopada,muszę wyrwać korzeń bo ząb się złamał,i ciągle stan zapalny mi nawraca, jak mi znów nawróci to muszę zacząć brać antybiotyk aby do 16 przeżyć, dziewczyny czy branie Ovarinu nie przeszkodzi jak bym brała i ten antybiotyk przeciwzapalny? :( Kurcze nie chce tracić czasu i przerywać kuracji z ovarinem :( Pozatym drugi dzień @ a ta jakaś skąpa jest xD
Moj lekarz mowil ze ten Ovarin mozna brac smialo z innymi lekami wiec napewno tez z antybiotykiem. Spokojnie bierz:)

Mam zakres od 22 do 30 dni w ciągu ostatniego pół roku. Pokopało mi się po 3 tygodniowym urlopie w polsce bo zmiana klimatu itp. Małż mnie uspokaja że zobaczymy za 4 dni czy @ przylezie czy nie. Ale mam przeczucie że przyjdzie. Choć paradoksalnie - bolą mnie piersi od tygodnia a od wczoraj mnie muli :/ Pierwszy raz mam takie coś :( Choć to można niestety wytłumaczyć chęcią posiadania dziecka - mózg sam to wywołuje :( Ech... pożyjemy zobaczymy :) Niepokoi mnie tylko to że kilka miesięcy temu Gin wypatrzył na usg polipa w macicy - choć sam nie jest pewien czy to na 100% był polip czy zwyczajnie u mnie endometrium się nie styka. Czekam na termin zabiegu usunięcia tego "czegoś" ... ale nawet nie mam pewności czy ten zabieg jest konieczny. Dużo pytań, zero pewnych odpowiedzi. Jak się przez następnych kilka miesięcy nie uda to pojadę do polskiego gina w miejscowości obok i zobaczymy co on powie. Póki co zostają mi przyjemne staranka :) Zawsze jakieś pocieszenie :D

Piękne obrączki :) tez lubię klasyczne zwykle proste :)

My wlasnie wróciliśmy do Warszawy z Gór :( tak nam sie nie chciało :(
Teraz jeszcze 6 dni czekania do testowania :( męczarnia ale staram sie nie myślec :( przez euforię wyjazdu nie wpatrywałam sie w żadne objawy i ich nie miałam tyle ze cycki sie twarde zrobiły :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oj nie wiedziałam, że się rozwiodłaś ...nawet nie wiedziałam o Luuznej,- najważniejsze byście z Alim byli szczęśliwi ..I gratuluję zdolnego syna ...mój to wersja ''łobuzowata'' :D chodzi i guza szuka. Poród zakończony zamartwica zrobił swoje, więc rehabilitacje i nadganianie grupy Też powtarzał zerówkę :)
Mówi, że będzie złomiarzem - bo się nie narobi a zarobi ;D Nie wiem skąd mu się to wzięło haha :D
Z tym złomiarzem to chyba już nieaktualne :)

Nie przerywaj ovarinu, spokojnie mozesz go brac, nie ma w nim.nic, co mogloby zle wplynac na dzialanie antybiotyku :)

reklama
Do góry