Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne masz te paluszki [emoji7]Kochana 6.5 [emoji23] więc jak dziecko u mnie to tak na ręce wygląda
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie drobna dłoń:-) ja mam trochę zniszczone dłonie przez pracę tak że pochwalę się dopiero po ślubie chyba hehe jesli ktoś będzie zainteresowanyKochana 6.5 [emoji23] więc jak dziecko u mnie to tak na ręce wygląda
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
polecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dniCoś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
...marzenia mają wielką moc...
Nie miałam pod ręką nic innego, a chęci naszły na robienie porządku z wąsikiem. Mam wosk, wiec się posłużyłam woskiem i posmarowałam to miejsce maścią z antybiotykiem, więc wyprysków sie nie obawiam, tylko że to pierwszy raz i skóra nie zwyczajna i pudru pod wosk nie użyłam i popuchło. Jak człowiek głupi to aż miło [emoji23]polecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dni
No a ciężko tak nie myśleć ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki!!!!!! [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś
Sikne se jak wrócę ze spaceru
Ja się wosku boję [emoji23] więc chętnie wypróbujępolecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dni
Czesc.. my mamy z odlewu, wzór bieżnika opony YOKOHAMA AD01My tu mamy na miescie masę tego tak że coś tam wybierzemy :-) ale tez chyba zdecydujemy się na klasyczne takie podobne do waszych, no może ewidentnie z np wygrawerowaną datą ślubu od środka.
Wosku nie odrywa się w górę a wzdłuż skóry. Nakłada się z włosem a odrywa pod włos. Najpierw skóre się odtłuszcza,potem puder a potem wosk. Jako kosmetyczka z wykształcenia nie polecam samemu z woskiem kombinować :*Nie miałam pod ręką nic innego, a chęci naszły na robienie porządku z wąsikiem. Mam wosk, wiec się posłużyłam woskiem i posmarowałam to miejsce maścią z antybiotykiem, więc wyprysków sie nie obawiam, tylko że to pierwszy raz i skóra nie zwyczajna i pudru pod wosk nie użyłam i popuchło. Jak człowiek głupi to aż miło [emoji23]
...marzenia mają wielką moc...