reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana 6.5 [emoji23] więc jak dziecko :) u mnie to tak na ręce wygląda
1509896932-9ad92f720c2f8d6b-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne masz te paluszki [emoji7]
Super [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana 6.5 [emoji23] więc jak dziecko :) u mnie to tak na ręce wygląda
1509896932-9ad92f720c2f8d6b-aaaaaa.jpeg

Faktycznie drobna dłoń:-) ja mam trochę zniszczone dłonie przez pracę tak że pochwalę się dopiero po ślubie chyba hehe jesli ktoś będzie zainteresowany

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

...marzenia mają wielką moc...
polecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dni :(

polecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dni :(
Nie miałam pod ręką nic innego, a chęci naszły na robienie porządku z wąsikiem. Mam wosk, wiec się posłużyłam woskiem i posmarowałam to miejsce maścią z antybiotykiem, więc wyprysków sie nie obawiam, tylko że to pierwszy raz i skóra nie zwyczajna i pudru pod wosk nie użyłam i popuchło. Jak człowiek głupi to aż miło [emoji23]

No a ciężko tak nie myśleć ;) ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki!!!!!! [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś ;)
Sikne se jak wrócę ze spaceru ;)

nic nie mow:growl: hehe
2 cykle po tabsach przy ktorych mialam spokoj daly mi popalic :baffled::laugh2: moze prze to ze wszytsko byo uspione przez 5 miechow:szok:
w tym 3 cyklu to juz o tyle lzej ze nie cierpie bez przerwy omal caly miesiac a tylko tydzien jakos:wściekła/y::laugh2: minela owulka i juz brzuszek normalny:cool2:
licze do 3 razy sztuka:laugh2::laugh2::laugh2:

tyle dzis mialam zajec ze malo myslalam ;) traz robie zakupy online i musialam tu zajrzec:D:oo2::rolleyes2::evil::laugh2:

emotikonek nigdy dosc haha

Kurde w środę mam dostac @ i juz mnie nosi...[emoji20] brzuch ciagle boli, piersi , plecy... ale wiadomo, że wszystko to moze oznaczac rownie dobrze @ jak i ciążę. Przewalone mamy i tyle[emoji30] kota do glowy mozna dostac, jedyne co mam dziwnego tym razem to takie kłucie w brzuchu, czasami naprawdę mocne, wczesniej nie mialam tego...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam pod ręką nic innego, a chęci naszły na robienie porządku z wąsikiem. Mam wosk, wiec się posłużyłam woskiem i posmarowałam to miejsce maścią z antybiotykiem, więc wyprysków sie nie obawiam, tylko że to pierwszy raz i skóra nie zwyczajna i pudru pod wosk nie użyłam i popuchło. Jak człowiek głupi to aż miło [emoji23]

Wosku nie odrywa się w górę a wzdłuż skóry. Nakłada się z włosem a odrywa pod włos. Najpierw skóre się odtłuszcza,potem puder a potem wosk. Jako kosmetyczka z wykształcenia nie polecam samemu z woskiem kombinować :*

Do góry