reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana 6.5 [emoji23] więc jak dziecko :) u mnie to tak na ręce wygląda
1509896932-9ad92f720c2f8d6b-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne masz te paluszki [emoji7]
Super [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana 6.5 [emoji23] więc jak dziecko :) u mnie to tak na ręce wygląda
1509896932-9ad92f720c2f8d6b-aaaaaa.jpeg

Faktycznie drobna dłoń:-) ja mam trochę zniszczone dłonie przez pracę tak że pochwalę się dopiero po ślubie chyba hehe jesli ktoś będzie zainteresowany

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

...marzenia mają wielką moc...
polecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dni :(

polecam krem do depilacji sally hansen ja po wosku zawsze miałam pózniej takie wypryski przez kilka dni :(
Nie miałam pod ręką nic innego, a chęci naszły na robienie porządku z wąsikiem. Mam wosk, wiec się posłużyłam woskiem i posmarowałam to miejsce maścią z antybiotykiem, więc wyprysków sie nie obawiam, tylko że to pierwszy raz i skóra nie zwyczajna i pudru pod wosk nie użyłam i popuchło. Jak człowiek głupi to aż miło [emoji23]

No a ciężko tak nie myśleć ;) ja z kolei czuje nadciągająca ovu, kłucie w jajnikach, wzdety brzuch, baki!!!!!! [emoji23] my kobiety to mamy jednak przejeb*** zawsze coś ;)
Sikne se jak wrócę ze spaceru ;)

nic nie mow:growl: hehe
2 cykle po tabsach przy ktorych mialam spokoj daly mi popalic :baffled::laugh2: moze prze to ze wszytsko byo uspione przez 5 miechow:szok:
w tym 3 cyklu to juz o tyle lzej ze nie cierpie bez przerwy omal caly miesiac a tylko tydzien jakos:wściekła/y::laugh2: minela owulka i juz brzuszek normalny:cool2:
licze do 3 razy sztuka:laugh2::laugh2::laugh2:

tyle dzis mialam zajec ze malo myslalam ;) traz robie zakupy online i musialam tu zajrzec:D:oo2::rolleyes2::evil::laugh2:

emotikonek nigdy dosc haha

Kurde w środę mam dostac @ i juz mnie nosi...[emoji20] brzuch ciagle boli, piersi , plecy... ale wiadomo, że wszystko to moze oznaczac rownie dobrze @ jak i ciążę. Przewalone mamy i tyle[emoji30] kota do glowy mozna dostac, jedyne co mam dziwnego tym razem to takie kłucie w brzuchu, czasami naprawdę mocne, wczesniej nie mialam tego...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam pod ręką nic innego, a chęci naszły na robienie porządku z wąsikiem. Mam wosk, wiec się posłużyłam woskiem i posmarowałam to miejsce maścią z antybiotykiem, więc wyprysków sie nie obawiam, tylko że to pierwszy raz i skóra nie zwyczajna i pudru pod wosk nie użyłam i popuchło. Jak człowiek głupi to aż miło [emoji23]

Wosku nie odrywa się w górę a wzdłuż skóry. Nakłada się z włosem a odrywa pod włos. Najpierw skóre się odtłuszcza,potem puder a potem wosk. Jako kosmetyczka z wykształcenia nie polecam samemu z woskiem kombinować :*

Do góry