reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde w środę mam dostac @ i juz mnie nosi...[emoji20] brzuch ciagle boli, piersi , plecy... ale wiadomo, że wszystko to moze oznaczac rownie dobrze @ jak i ciążę. Przewalone mamy i tyle[emoji30] kota do glowy mozna dostac, jedyne co mam dziwnego tym razem to takie kłucie w brzuchu, czasami naprawdę mocne, wczesniej nie mialam tego...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj. Ja mam @ dostac w piątek tak że równo jedziemy. Mnie od 17 dc dziwne objawy męczą, przez dwa ostatnie dni cyce mnie nie bolaly a od wczoraj są jak donice wielkie.no i dzisiaj ponownie mnie bolą. Dziwne to jest u mnie bo nigdy nie mialam tak że cycki bolaly, przestaly i znowu bolą. A sutki mam caly czas wrazliwe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Moze okażą się szczęśliwe dla nas te dolegliwości[emoji4] chociaz dzisiaj jestem jakaś zrezygnowana...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mnie jakas rezygnacja łapie :-) fajnie by bylo no ale....jedyny plus mojego nastroju że mimo obserwacji objawów jeszcze nie ześwirowałam tak jak ostatnio.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Szkoda, że objawy wczesnej ciąży nie są jednoznaczne bo zastanawianie się, czy te objawy są ciążoqe czy na @, to jest męczące.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witaj. Ja mam @ dostac w piątek tak że równo jedziemy. Mnie od 17 dc dziwne objawy męczą, przez dwa ostatnie dni cyce mnie nie bolaly a od wczoraj są jak donice wielkie.no i dzisiaj ponownie mnie bolą. Dziwne to jest u mnie bo nigdy nie mialam tak że cycki bolaly, przestaly i znowu bolą. A sutki mam caly czas wrazliwe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tzn ze kazdy cykl inaczej sie objawia? Robilas notatki z tych wszystkich cykli?

Mnie wczoraj bardzo piersi bolaly co mi sie nie zdarzalo ale wiem ze co rusz cos nowego takze luz .... Temp. Tez inaczej

A sluz podobniez wystarczy z jedna cecha plodna jak wodnisty.przejrzysty.rozciagliwy .sliski.mokry ..

Leze w wannie.....mmm tylko mi lampki wina brakuje:rolleyes2:

Tzn ze kazdy cykl inaczej sie objawia? Robilas notatki z tych wszystkich cykli?

Mnie wczoraj bardzo piersi bolaly co mi sie nie zdarzalo ale wiem ze co rusz cos nowego takze luz .... Temp. Tez inaczej

A sluz podobniez wystarczy z jedna cecha plodna jak wodnisty.przejrzysty.rozciagliwy .sliski.mokry ..

Leze w wannie.....mmm tylko mi lampki wina brakuje:rolleyes2:
Notatli robilam i wiele objawow mi sie przez kilka cykli powtarzalo ale pierwszy raz od początku staran mam cyce jakby wieksze i bolące swędzące i wrażliwe sutki. A tal to podbrzusze mnie boli w kazdym cyklu z tym że w tym cyklu zaczelo mnie kluc itp juz 17dc, a od dwoch czy trzech dni podbrzusze pobolewa i kluje mnie codziennie, a najbardziej jak leże. Wtedy czuję jakby hmmm bezbolesne skurcze i tak jakby jakies naciąganie/rozciąganie? To ostatnie tez pierwszy raz notuję. No i kremowo mleczny śluz, bardzo gęsty. Zwykle w tej fazie cyklu mialam śluz tylko lekko zabarwiony mlecznie i bylo go strasznie duzo a teraz to raz Sahara raz Niagara. No i nastroj mam o wiele bardziej spokojny niz zwykle przed @. Nawet kłótnia z M mnie nie poruszyla na tyle żeby sie wnerwic. No dziwnie spokojna jestem. Moze po prostu cykl inaczej niz zwykle mi sie objawia....cholera wie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam witam wieczorowa pora, w koncu mam spokoj, jeszcze tylko mloda umyje i poloze spac, dzisiaj cos podzialamy. Test owu dalej negatywny, wg aplikavcji owulacje powinnam miec 17 dnia cyklu, dzisiaj jest 11 czyli za jakies 4-5 dni test powinien wyjsc pozytywny. W ogole stresuje sie juz ta wtorkowa wizyta u gina, schizuje sie ze po tym poronieniu nie bede miala owulacji, niech mnie ktoś palnie w łeb :D

reklama
Kurde dziwna sprawa, wlasnie w lazience bylam i widze na papierze jakis sluz z krwia... plamienia w 11 dniu cyklu? Masakra nigdy tak nie miałam...

Do góry