reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane ja owulację miałam chyba wczoraj... Sama nie wiem...kurde tę testy dla mnie nie są miarodajne.
Nie wychodzą mi tak ciemne jak powinny. Pierwszy test wczoraj rano, drugi wczoraj wieczorem, trzeci dziś rano. Ledwo widoczna kreska której ani tyle na zdjęciu nie widać.
Wczoraj przed przytulankami mega ból jajnika, w trakcie też :/, po też.
Dziś już jajnik nie boli.
Sama nie wiem. Objawowo owulacja była. Testy nie do końca to pokazują bo one takie pozytywny pozytywne mega też nie są... :(
1509948199-476faab9bb022d7d-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W każdym bądź razie zostało mi jeszcze 9 testów owu to jeszcze będę przez dwa dni sprawdzać czy już kreska się nie pojawi

Witam sie poniedziałkowo. Odnotowuje juz 19dc wiec do @coraz bliżej.

Tyle piszecie o tych testach ovu, że postanowilam sie w nie zaopatrzyć. Ciekawa jestem efektow.

Witam sie poniedziałkowo. Odnotowuje juz 19dc wiec do @coraz bliżej.

Tyle piszecie o tych testach ovu, że postanowilam sie w nie zaopatrzyć. Ciekawa jestem efektow.
No to widzisz mnie do końca pozytywny nie wyszedł test wczoraj a owu chyba była... Także już sama nie wiem czy tak warto czy nie :/

Hej dziewczyny a ja dziś zaczynam 6 tydzień i wybieram się na pierwszą betę, jaki powinien być wynik taki orientacyjny bo przedziały są duże?

reklama
Do góry