reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1509826382-afce47cdbc7c3184-aaaaaa.jpeg
ja rownież [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ahhhh [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KatiNails tez sobie tak pomyslalam. W sumie tak moglo byc. Teraz zrobie sobie barszczyk bo znowu mi sie cos chce mimo tych mdlosci.

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Heee mnie coś wczoraj wieczorem mdlilo taki lekkinodruch nawet miałam ale tylko przez chwile no i dzisiaj rano male mdlosci i jednoczesnie głód, aż zoladek bolal. Dopiero na obiad cos zjadlam i mi momwntalnie przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Heee mnie coś wczoraj wieczorem mdlilo taki lekkinodruch nawet miałam ale tylko przez chwile no i dzisiaj rano male mdlosci i jednoczesnie głód, aż zoladek bolal. Dopiero na obiad cos zjadlam i mi momwntalnie przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U mnie i bez ciąży często tak jest... No ale ja mam nadkwasotę i wogole słaby żołądek.
Bez ciąży czasem jak mocny zapach poczuje mnie cofa :/ denerwuje się to mnie cofa. :(

U mnie i bez ciąży często tak jest... No ale ja mam nadkwasotę i wogole słaby żołądek.
Bez ciąży czasem jak mocny zapach poczuje mnie cofa :/ denerwuje się to mnie cofa. :(

Ja mam nerwice żołądka. Co mnie nerwy zlapia to albo mnie mdli albo na kibel co chwile latam bo jelita szaleją :-/ ale najgorsze są te mdlosci chyba. Chociaz ostatnio odpukac coraz mniej takich chwil mam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja ogladalam przed chwila fejsa i zobaczylam ze ktos robi rosol z jablkiem i koniec mysialam go wylaczyc przez to zdjecie bo tak mnie odrzucilo ze szok. Cos sie chyba dzieje :o

Ja tez nie dawalam i nie mam nic przeciwko ale tak mnie odrzucilo ze M robi mi wlasnie herbatke :D

reklama
Wiolus trzymam kciuki zeby to jednak ciaza :)
Ale dziewczyny smaka robicie tymi oscypkam, ja uwielbiam wszelkie sery plus winko i plus chipsy ostre mniam ;)
A ja dzis piwko zimne, jakos mnie po wczorajszym od winka chwilowo odrzucilo, wlasnie sobie zdalam sprawe,ze ostatnio codziennie cos pije, kurde jeszcze w alkoholizm popadne ;)

Do góry