reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej.
Plamienia są nadal. W poniedziałek z samego rana do gina jadę.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A testowałaś znowu? Jesli to nie cionsza to może jakieś zachwianie gospodarki hormonalnej czy coś w tym stylu...i przede wszystkim czy ten silny ból Ci przeszedl? A jak ogólnie się czujesz?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Uch no to lipa. Oby wszystko okazalo się w poniedzialek jak najmniejszym problemem który łatwo da się rozwiązać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aaa no to test w zasadzie miał prawo wyjś jeszcze negatywny a tym bardziej jeśli owu mogła być później. A te inne nieprzyjemne objawy jeszcze masz czy ustąpiły?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nadal wszystko mi stoi w gardle jajnik doskwiera... I wczoraj już o 19 spałam co u mnie dziwne. W tym wypadku owu byłaby 23dc

reklama
Nadal wszystko mi stoi w gardle jajnik doskwiera... I wczoraj już o 19 spałam co u mnie dziwne. W tym wypadku owu byłaby 23dc

A próbowałaś herbaty z imbirem? Imbir powinien trochę złagodzić mdłości. Albo rennie? Jak dla mnie troche kredowe w smaku ale na dolegliwosci żoladkowe pomaga i kobiety w ciąży mogą go brac. A juz np manti który jest o wielelepszy w smaku, ciężarne muszą unikac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry