AgaRS90
Fanka BB :)
Zaraz przypomniał mi się ten Twój komentarz z 25.10 jak powiedziałam że chyba komuś tu przeszkadzam i kogoś wkurzam.Mnie się wydaje, że troszkę przesadzasz i jesteś troszkę przewrażliwiona ale to moje osobiste zdanie w każdym razie życzę dużo zdrówka i powodzenia [emoji8][emoji8]
To już wiesz, że jednak nie przesadzałam.
Ja tylko wyraziłam swoją odmienną opinię, nie przyklasnęłam czemuś, co wg mnie, i co ważne, wg mądrzejszych ode mnie, nie jest dobre.
Skomentowałam akurat to, bo jak mówiłam, przez takie błędne myślenie moja przyjaciółka popadła w depresje i przytyla jeszcze więcej niż schudła przez pierwszych kilka tygodni.
Nie wiem po co się tłumaczę bo chyba można mieć inne zdanie i je wyrażać czy się mylę? Gdybym jeszcze głupoty pisała to można na mnie zaskakiwać choć też się nie powinno.. ale ja tylko przytaczam słowa mądrzejszych ode mnie!
Jak napisze że co wieczór jem tatar to serio żadna mi nie zwróci uwagi, że to złe i tego robić się nie powinno? Nie popadajmy w paranoję .
Elodia tego nawet nie będę komentowała bo to już kolejny raz dajesz mi jasno do zrozumienia że coś do mnie masz , mimo tego że obchodzę się z Tobą jak z jajkiem, nawet za ciążę swoją przepraszalam co teraz wydaje mi się wręcz absurdalne.. Ale Jotka? Jeśli odebrałaś to jako atak to źle to odebrałaś co już też tłumaczyłam nie raz nie dwa.
Mam nadzieję że ta sytuacja, ta rozmowa między nami (żadna ķłotnia przecież?...) może skłoni Cię do refleksji i poznania innego zdania niż swoje, to ż pewnością pomoże Ci w walce z kilogramami.
I nie wiem czemu to mnie zarzuca się sianie fermemtu i próbę sklocenia wszystkich, na szczęście inni tak nie myślą- dzurwczyny , za wyrażenie zdania innego od Pan zaangażowanych w naszą dyskusję bardzo Wam dziękuję
Kończąc już ten temat przepraszam urażonych? Choć nie wiem za co no ale, jeśli ktoś miałby się poczuć dzięki temu lepiej to myślę że warto.
Miłego dnia dziewczyny
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom