reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie się wydaje, że troszkę przesadzasz i jesteś troszkę przewrażliwiona :) ale to moje osobiste zdanie :) w każdym razie życzę dużo zdrówka i powodzenia [emoji8][emoji8]
Zaraz przypomniał mi się ten Twój komentarz z 25.10 jak powiedziałam że chyba komuś tu przeszkadzam i kogoś wkurzam.
To już wiesz, że jednak nie przesadzałam.
Ja tylko wyraziłam swoją odmienną opinię, nie przyklasnęłam czemuś, co wg mnie, i co ważne, wg mądrzejszych ode mnie, nie jest dobre.
Skomentowałam akurat to, bo jak mówiłam, przez takie błędne myślenie moja przyjaciółka popadła w depresje i przytyla jeszcze więcej niż schudła przez pierwszych kilka tygodni.
Nie wiem po co się tłumaczę bo chyba można mieć inne zdanie i je wyrażać czy się mylę? Gdybym jeszcze głupoty pisała to można na mnie zaskakiwać choć też się nie powinno.. ale ja tylko przytaczam słowa mądrzejszych ode mnie!
Jak napisze że co wieczór jem tatar to serio żadna mi nie zwróci uwagi, że to złe i tego robić się nie powinno? Nie popadajmy w paranoję .
Elodia tego nawet nie będę komentowała bo to już kolejny raz dajesz mi jasno do zrozumienia że coś do mnie masz , mimo tego że obchodzę się z Tobą jak z jajkiem, nawet za ciążę swoją przepraszalam co teraz wydaje mi się wręcz absurdalne.. Ale Jotka? Jeśli odebrałaś to jako atak to źle to odebrałaś co już też tłumaczyłam nie raz nie dwa.
Mam nadzieję że ta sytuacja, ta rozmowa między nami (żadna ķłotnia przecież?...) może skłoni Cię do refleksji i poznania innego zdania niż swoje, to ż pewnością pomoże Ci w walce z kilogramami.
I nie wiem czemu to mnie zarzuca się sianie fermemtu i próbę sklocenia wszystkich, na szczęście inni tak nie myślą- dzurwczyny , za wyrażenie zdania innego od Pan zaangażowanych w naszą dyskusję bardzo Wam dziękuję :)

Kończąc już ten temat przepraszam urażonych? Choć nie wiem za co no ale, jeśli ktoś miałby się poczuć dzięki temu lepiej to myślę że warto.

Miłego dnia dziewczyny

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję koleżance wyżej dwóch kreseczek :) A u mnie dziś pierwsze dzień @ i masakrycznie mnie brzuch boli Zawsze u mnie pierwszy dzień @ to masakra.

Zaraz przypomniał mi się ten Twój komentarz z 25.10 jak powiedziałam że chyba komuś tu przeszkadzam i kogoś wkurzam.
To już wiesz, że jednak nie przesadzałam.
Ja tylko wyraziłam swoją odmienną opinię, nie przyklasnęłam czemuś, co wg mnie, i co ważne, wg mądrzejszych ode mnie, nie jest dobre.
Skomentowałam akurat to, bo jak mówiłam, przez takie błędne myślenie moja przyjaciółka popadła w depresje i przytyla jeszcze więcej niż schudła przez pierwszych kilka tygodni.
Nie wiem po co się tłumaczę bo chyba można mieć inne zdanie i je wyrażać czy się mylę? Gdybym jeszcze głupoty pisała to można na mnie zaskakiwać choć też się nie powinno.. ale ja tylko przytaczam słowa mądrzejszych ode mnie!
Jak napisze że co wieczór jem tatar to serio żadna mi nie zwróci uwagi, że to złe i tego robić się nie powinno? Nie popadajmy w paranoję .
Elodia tego nawet nie będę komentowała bo to już kolejny raz dajesz mi jasno do zrozumienia że coś do mnie masz , mimo tego że obchodzę się z Tobą jak z jajkiem, nawet za ciążę swoją przepraszalam co teraz wydaje mi się wręcz absurdalne.. Ale Jotka? Jeśli odebrałaś to jako atak to źle to odebrałaś co już też tłumaczyłam nie raz nie dwa.
Mam nadzieję że ta sytuacja, ta rozmowa między nami (żadna ķłotnia przecież?...) może skłoni Cię do refleksji i poznania innego zdania niż swoje, to ż pewnością pomoże Ci w walce z kilogramami.
I nie wiem czemu to mnie zarzuca się sianie fermemtu i próbę sklocenia wszystkich, na szczęście inni tak nie myślą- dzurwczyny , za wyrażenie zdania innego od Pan zaangażowanych w naszą dyskusję bardzo Wam dziękuję :)

Kończąc już ten temat przepraszam urażonych? Choć nie wiem za co no ale, jeśli ktoś miałby się poczuć dzięki temu lepiej to myślę że warto.

Miłego dnia dziewczyny

Aga, wtedy mój komentarz odnosił się do czegoś zupełnie innego i ciagle go podtrzymuje. Uważam, ze wtedy zupełnie niepotrzebnie się obraziłas. Dzisiaj to zupełnie inna sprawa, uważam ze dziewczyny niepotrzebnie się na Tobie wyżyły. Już nawet nie dlatego ze podzielam twoje zdanie ale dlatego, ze okazano Ci zupełny brak szacunku. Najechały na Ciebie o byle pierdołę a teraz rżną głupa.

@k_e U mnie pierwsze max 2 godziny dość konkretnie brzuch boli ale bez tabletek się obchodzi a potem to na lajcie raczej. Dopiero po porodzie mi się to zmieniło bo wczesniej to można powiedziec, umierałam przez pierwsze 2 dni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aga, wtedy mój komentarz odnosił się do czegoś zupełnie innego i ciagle go podtrzymuje. Uważam, ze wtedy zupełnie niepotrzebnie się obraziłas. Dzisiaj to zupełnie inna sprawa, uważam ze dziewczyny niepotrzebnie się na Tobie wyżyły. Już nawet nie dlatego ze podzielam twoje zdanie ale dlatego, ze okazano Ci zupełny brak szacunku. Najechały na Ciebie o byle pierdołę a teraz rżną głupa.
Może wtedy tego nie widziałaś ale Elodia to już wtedy w ten sposób na mnie reagowała a dzisiaj moje odczucia tylko potwierdziła.
"Z całym szacunkiem do Twojego złotego strzału ale..."?
Bo udało mi się za pierwszym razem i nie mogę się wypowiadać na jakiś temat? Miałam wiele szczęścia ale czy to jest powód do tego żebym się nie cieszyła ? Solidaryzuje sis z Wami mimo swojego powodzenia i od zawsze mocno za wszystkich bez wyjatku trzymam kciuki.
Zresztą zostawmy to już, co bylo to bylo i nie ma się co rozdrapywac.
Nie mniej jednak dziękuję że też potrafisz wyrazić odmienne zdanie głośno, nie tylko przytakiwac innym .
Tyle :)
Ok spadam piec bo dzisiaj mnie naszło na czekoladowe ciacho[emoji813]
Miłego!

Oo no przepraszam, ale skoro Aga może wyrazić swoje zdanie na jakiś temat, to chyba mam prawo też to zdanie skomentować? Myślę, że niepotrzebnie uważasz Ty jak i parę innych dziewczyn, że jakoś pojechałam z Jotką na Agę. Różnicą jest komuś otwarcie pojechac i wyrazić własne zdanie. Ja się o każde negatywne zdanie na mój temat nie obrażam i nie wszczynam kłótni, bo uważam że każdy ma prawo nawet negatywnie skomentować moje słowa, bo nie każdy musi z moim zdaniem się zgadzać. Co innego, ciągnięcie jałowej dyslusji nt w którym każda swoje powiedziała a i tak komuś coś nie pasuje. Ja swoje zdanie wyrazilam i już nie chcialam się na ten temat wypowiadać bo to by było bez sensu, takie dyskusje potrafią się ciągnąc. A tu najwyraźniej nam się grupa rozwala bo nie wszystkie mają takie samo zdanie na jeden konkretny temat.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oo no przepraszam, ale skoro Aga może wyrazić swoje zdanie na jakiś temat, to chyba mam prawo też to zdanie skomentować? Myślę, że niepotrzebnie uważasz Ty jak i parę innych dziewczyn, że jakoś pojechałam z Jotką na Agę. Różnicą jest komuś otwarcie pojechac i wyrazić własne zdanie. Ja się o każde negatywne zdanie na mój temat nie obrażam i nie wszczynam kłótni, bo uważam że każdy ma prawo nawet negatywnie skomentować moje słowa, bo nie każdy musi z moim zdaniem się zgadzać. Co innego, ciągnięcie jałowej dyslusji nt w którym każda swoje powiedziała a i tak komuś coś nie pasuje. Ja swoje zdanie wyrazilam i już nie chcialam się na ten temat wypowiadać bo to by było bez sensu, takie dyskusje potrafią się ciągnąc. A tu najwyraźniej nam się grupa rozwala bo nie wszystkie mają takie samo zdanie na jeden konkretny temat.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Z waszych komentarzy ewidentnie wynikało, ze nie lubicie Agi z jakiegoś powodu, koniec kropka takie jest moje zdanie. :) to nie było zwykle wyrażanie zdania :)

Z waszych komentarzy ewidentnie wynikało, ze nie lubicie Agi z jakiegoś powodu, koniec kropka takie jest moje zdanie. :) to nie było zwykle wyrażanie zdania :)
No i szanuję twoje zdanie. Bez sensu będzie ciągnąć dyskusję ktora będzie cały czas stała w miejscu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

I o to mi właśnie chodzi.
No ale :) smolić to, pięknie za oknem, ciasto się piecze [emoji173] szkoda takiego pięknego dnia:)
Ewarut trzymam kciuki żebys usłyszała dobre wieści. Testerkom wytrwałości i 2 kresek :) reszcie uśmiechu [emoji7]:)

reklama
@olaaa7 gratulacje :) piekne teściory :)

Ja kiedys nie chcualam slyszec o blizniakach, teraz od kiedy poronilam mam taki instybkt wlaczony, ze najchetniej urodzilabym cale przedszkole :) :) ale moj zgadza sie narazie na jedno hehehe :D

Laski ja juz ogarnieta ruszam do pracy podbijać serca seniorów z receptami :)
Życze każdej udanego weekendu i pamietajcie- w weekendy sie nie smucimy!!! :*
A co on może sie zgadzać albo nie. Jak wyjda bliźniaki albo trojaczki to co po sąsiadach porozdaje nadwyżkę? Natura sama wybierze. [emoji1]

...marzenia mają wielką moc...

Do góry