reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co on może sie zgadzać albo nie. Jak wyjda bliźniaki albo trojaczki to co po sąsiadach porozdaje nadwyżkę? Natura sama wybierze. [emoji1]

...marzenia mają wielką moc...
W moim przypadku bliźniaki lub więcej oznaczaloby poszukiwanie na gwalt wiekszego mieszkania.w tych 43 m ktore obecnie wynajmujemy (a planowalismy za jakis czas je wykupic) ciężko by bylo zmiescic dwa łóżeczka czy o zgrozo, więcej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
I o to mi właśnie chodzi.
No ale :) smolić to, pięknie za oknem, ciasto się piecze [emoji173] szkoda takiego pięknego dnia:)
Ewarut trzymam kciuki żebys usłyszała dobre wieści. Testerkom wytrwałości i 2 kresek :) reszcie uśmiechu [emoji7]:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chciałbym usłyszeć że wszystko jest ok. W ciążę przestałam wierzyć.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja miałam nie robić testow owu w tym miesiącu ale viva silny charakter!! Właśnie sobie siknelam i jestem spokojniejsza bo mężu wraca dopiero jutro a na teście taki bladzioch, ze z doświadczenia wiem, ze owu będzie w poniedziałek lub wtorek :) także nie będziemy mieli cyklu w plecy :)

A ja miałam nie robić testow owu w tym miesiącu ale viva silny charakter!! Właśnie sobie siknelam i jestem spokojniejsza bo mężu wraca dopiero jutro a na teście taki bladzioch, ze z doświadczenia wiem, ze owu będzie w poniedziałek lub wtorek :) także nie będziemy mieli cyklu w plecy :)
Nasze silne charaktery haha ja mialam objawów w tym cyklu nie obserwowac a tu dupa.

Dzień leniwy. Córa weekend spędza u ojca tak że przynajmniej na spokojnie ogarnę jej w pokój ale to po obiedzie, do teściów na obiadek skoczymy dzisiaj to teraz korzystam z chwili dla leniwca. Bo tak to mnie do sprzątania nie dopuszcza a bałagan w pokoju ma nieludzki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nasze silne charaktery haha ja mialam objawów w tym cyklu nie obserwowac a tu dupa.

Dzień leniwy. Córa weekend spędza u ojca tak że przynajmniej na spokojnie ogarnę jej w pokój ale to po obiedzie, do teściów na obiadek skoczymy dzisiaj to teraz korzystam z chwili dla leniwca. Bo tak to mnie do sprzątania nie dopuszcza a bałagan w pokoju ma nieludzki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No, ja jeszcze w łóżku matko bosko! Czas się ogarnąć! Jakiś spacer, jakieś zakupy. Cosby trza upichcić tez a tu już dzień taki krótki ;) Elka! Ogarnij się! ;)

A u mnie chyba będzie cykl w plecy. Mąż wyjeżdża w poniedziałek na dwa tygodnie wróci 17-18 listopad,niby kalendarzyk pokazuje owu na 18 ale znając moje "szczęście" będzie wcześniej,chociaż wiem że to tylko kalendarzyk i całkowicie nie można się nim kierować. Upewnię się już tym mikroskopem, jeśli będzie faktycznie pokazywał bo też różne opinie czytałam o nim :/

reklama
No, ja jeszcze w łóżku matko bosko! Czas się ogarnąć! Jakiś spacer, jakieś zakupy. Cosby trza upichcić tez a tu już dzień taki krótki ;) Elka! Ogarnij się! ;)
Ja też w łóżku. Mloda wypuscilam rano jak po nią przyjechal i do wyra wrocilam. Mialam drzemac ale tak jakos mi sie odechcialo. Ale zaraz trza sie ogarnac i M zbudzic po nocce i do tesciow wybywamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry