reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co on może sie zgadzać albo nie. Jak wyjda bliźniaki albo trojaczki to co po sąsiadach porozdaje nadwyżkę? Natura sama wybierze. [emoji1]

...marzenia mają wielką moc...
W moim przypadku bliźniaki lub więcej oznaczaloby poszukiwanie na gwalt wiekszego mieszkania.w tych 43 m ktore obecnie wynajmujemy (a planowalismy za jakis czas je wykupic) ciężko by bylo zmiescic dwa łóżeczka czy o zgrozo, więcej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
I o to mi właśnie chodzi.
No ale :) smolić to, pięknie za oknem, ciasto się piecze [emoji173] szkoda takiego pięknego dnia:)
Ewarut trzymam kciuki żebys usłyszała dobre wieści. Testerkom wytrwałości i 2 kresek :) reszcie uśmiechu [emoji7]:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chciałbym usłyszeć że wszystko jest ok. W ciążę przestałam wierzyć.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja miałam nie robić testow owu w tym miesiącu ale viva silny charakter!! Właśnie sobie siknelam i jestem spokojniejsza bo mężu wraca dopiero jutro a na teście taki bladzioch, ze z doświadczenia wiem, ze owu będzie w poniedziałek lub wtorek :) także nie będziemy mieli cyklu w plecy :)

A ja miałam nie robić testow owu w tym miesiącu ale viva silny charakter!! Właśnie sobie siknelam i jestem spokojniejsza bo mężu wraca dopiero jutro a na teście taki bladzioch, ze z doświadczenia wiem, ze owu będzie w poniedziałek lub wtorek :) także nie będziemy mieli cyklu w plecy :)
Nasze silne charaktery haha ja mialam objawów w tym cyklu nie obserwowac a tu dupa.

Dzień leniwy. Córa weekend spędza u ojca tak że przynajmniej na spokojnie ogarnę jej w pokój ale to po obiedzie, do teściów na obiadek skoczymy dzisiaj to teraz korzystam z chwili dla leniwca. Bo tak to mnie do sprzątania nie dopuszcza a bałagan w pokoju ma nieludzki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nasze silne charaktery haha ja mialam objawów w tym cyklu nie obserwowac a tu dupa.

Dzień leniwy. Córa weekend spędza u ojca tak że przynajmniej na spokojnie ogarnę jej w pokój ale to po obiedzie, do teściów na obiadek skoczymy dzisiaj to teraz korzystam z chwili dla leniwca. Bo tak to mnie do sprzątania nie dopuszcza a bałagan w pokoju ma nieludzki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No, ja jeszcze w łóżku matko bosko! Czas się ogarnąć! Jakiś spacer, jakieś zakupy. Cosby trza upichcić tez a tu już dzień taki krótki ;) Elka! Ogarnij się! ;)

A u mnie chyba będzie cykl w plecy. Mąż wyjeżdża w poniedziałek na dwa tygodnie wróci 17-18 listopad,niby kalendarzyk pokazuje owu na 18 ale znając moje "szczęście" będzie wcześniej,chociaż wiem że to tylko kalendarzyk i całkowicie nie można się nim kierować. Upewnię się już tym mikroskopem, jeśli będzie faktycznie pokazywał bo też różne opinie czytałam o nim :/

reklama
No, ja jeszcze w łóżku matko bosko! Czas się ogarnąć! Jakiś spacer, jakieś zakupy. Cosby trza upichcić tez a tu już dzień taki krótki ;) Elka! Ogarnij się! ;)
Ja też w łóżku. Mloda wypuscilam rano jak po nią przyjechal i do wyra wrocilam. Mialam drzemac ale tak jakos mi sie odechcialo. Ale zaraz trza sie ogarnac i M zbudzic po nocce i do tesciow wybywamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry