Witam wszystkich. Mam nadzieję że chociaż tutaj zostanę miło przyjęta
Bo na innym forum zaraz po przywitaniu dostałam listę jakie mam zrobić badania bo jak to tak,muszę sprawdzić itd. A ja się na tym nie znam,lekarz też mnie na żadne badania nie wysyłał ale po kolei. Mamy już z mężem syna 7lat, o drugie staramy się od 6, ale to było tak że nie nalegalismy,uważaliśmy że jak będzie to będzie. No ale przyszedł ten czas że chcemy już,jesteśmy gotowi. Byłam u lekarza zalecił mi Ovarin i zakup mikroskopu owulacyjnego Afrodyta. Lekarz po badaniu powiedział że nie widzi u mnie nic złego,i że jest pewny że w ciągu trzech miesięcy uda nam się zająć w ciążę. Jeśli mimo przestrzegania jego zaleceń się nie uda w ciągu 3 miesięcy,to mam się zgłosić do niego. Dziewczyny na innym forum kazali mi zrobić jakieś badania, a ja kompletnie nie mam pojęcia co gdzie i jak
Ale chyba odpuszczę będę się słuchać swojego lekarza, ma doświadczenie więc chyba wie co robi. Lekarz dał mi tyle nadziei i radości tym że on uważa że jest pewny że nam się uda, ale wszystko straciłam po tym jak dziewczyny na forum wyrazili swoje zdanie, i zaczęli pisać o tych ukrytych chorobach które zwykle badanie u ginekologa nie da się wykryć
I tak btw. Brała któraś z was Ovarin? Jeszcze raz witam i pozdrawiam