Jotka_
Fanka BB :)
Nie mam zamiaru sie dluzej z Toba spierać. Bo bie zwyklam, kłócić sie z ludzmi, którzy chcą mnie sprowadzić do parteru=)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ani nie chciałam Cię sprowadzic do parteru, ani nawet nie pomyślałam, że ta wymiana zdań jest kłótnia?Nie mam zamiaru sie dluzej z Toba spierać. Bo bie zwyklam, kłócić sie z ludzmi, którzy chcą mnie sprowadzić do parteru=)
Zdanie swoje warto mieć, a wiedzę na dany temat to co innego. Ja wiedzy nie mam , bo dietetykiem nie jestem za to ufam ludziom mądrzejszym w tym temacie ode mnie. I zdobyte dzięki temu wiadomości chyba mogę w czasie rozmowy starać się przekazać?Powiem Ci tak, =) jak ktoś ma zdanie na każdy temat, to w zasadzie nie ma po co z nim rozmawiać=)
Taka drobnostka.
=)
To ja mam podobnie tyle że 23dc. Brzuch od kilku dni napieprza jak na @, ale wczoraj to jakieś apogeum było, cycki tak tylko lekko ćmią ale za to sutki....a idź pan w cholerę.Cześć Dziewczyny[emoji4] u mnie 24 dc , brzuch dalej boli jak na @ i do tego piersi a szczególnie skutki[emoji20] we wtorek albo w środę pewnie zawita@ nochyba, ze wcześniej... na poprawę humoru jadę na 10 do fryzjera i moze uda sie odzyskac moj blond bo ostatnio naszlo mnie na rudo ale 1,5 miesiaca juz mi wystarczy[emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przecież nie jestem wszystkowiedzaca a taka radę chętnie przyjmę bo po co mam sobie szkodzić nawet o tym nie wiedząc.
I takiej wskazówki na pewno nie odebrałabym jako ataku czy "próby sprowadzenia mnie do parteru".
Dopóki rozmowa prowadzona jest w spokojny, kulturalny sposób to chyba wszystko jest ok?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy organizm jest inny. Każdy ma inne zapotrzebowanie ale jak ktoś sobie jasno wyznaczy taki cel, typu nie jem po 19 bo wiem że będę lepiej się czuć, to gdy poczuje głód o godzinie 23 to jest jakaś zbrodnia jeśli się nie zje? Lepiej zasnąć i szybciej na pusty żołądek, i zjeść rano normalne śniadanie, niż zjeść coś o 22 czy 23 jak się ppczuje głód a potem nie móc zasnąć.O toto. Ja też hak jestem głodna to muszę coś zjeść - przecież od marchewki o 20 się nie przytyje A jeśli organizm wysyła sygnały że głodny to należy coś wszamac bo głodówki nie są dobre. Mało a często
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no nawet jej to zdjęcie polubilam bo maliszek przesłodki. Ale uważam że grubą przesadą jest wstawianie zdjęcia dziecka zaraz po porodzie, jak jest się mocno osłabionym. Ja np po porodzie to nie mialam sily na zjedzenie zupy którą mi podali, urodzilam w poludnie a jeszcze dnia nastepnego odczuwalam zmeczenie i telefon to tylko do zadzwonienia używałam a tak to po prostu lezalam i odpoczywalam.No przecież to normalne takie szcZęście [love] ale prawda ze przesada to normalność dla face itp stron
Ludzie zyja ta imaginacja ale ich wybor
Które konkretnie?Piszesz że nie jesteś wszystkowiedząca a czytając czasami twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie że to się z tym twoim jwdnym zdaniem kłóci :-) rozmowa owszem, jeśli jest prowadzona w kulturalny sposób, to jasne, nie ma tematu, inna sprawa jeśli jedna z osób prowadzących rozmowę wyraźnie daje do zrozumienia innym, że wszystko wie a inni niekoniecznie :-)
I nie że wtrąciłam się do waszej rozmowy, to już we mnie siedziało nie od wczoraj.