Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest tak w 1 z przychodni z 7 lat temu musialam w grudniu pilnie do ginekologa a mi babka mowi ze wykorzystany nfz i nie ma jeszcze umowy. Wiecie co po 5 miesiacach gada mi babka ze mnie lekarz juz nie przyjmir tylko za kase,a tu cyk codziennie moge chodzic.u nas jak kolezanki chodza na kase chorych to trzeba dobre 4-6 tygodni czekac, jak sie idzie i mowi, ze jest w ciazy to gdzies tam panie w rejestracji wklepia, dlatego min ja chodze prywatnie
wszystko zalezy od przychodni, u nas tam gdzie mieszkam jest tak, ze lekarzy na nfz jest kilku, ale dostac sie to cud, trzeba w dzien kiedy jest rejestracja isc i tak z reguly nie uda sie na nastepny miesiac i kombinuja by gdzies na nastepy za 6 tygdni wklepac, inaczej jak jest ciaza to musza przyjac choc ostatnio u nas taki wysyp ciaz, ze na porodowce miejsc brak i do lekarzy na nfz tez ciezko, bo miejsc brak nawet dla ciezarnychU mnie jest tak w 1 z przychodni z 7 lat temu musialam w grudniu pilnie do ginekologa a mi babka mowi ze wykorzystany nfz i nie ma jeszcze umowy. Wiecie co po 5 miesiacach gada mi babka ze mnie lekarz juz nie przyjmir tylko za kase,a tu cyk codziennie moge chodzic.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak ci owu wypada? Bo to pamietam ze jakos wypadalo iles dni po owylacji.. pojde zrobie w 21, 23 i 25 dc najwyzej . Progesteron mozna chyba o kazdej porze. Prolaktyne na czczo i rano...Mi gin progesteron kazał mierzyć między 21-23 dc, jak raz zadzwoniłam i powiedziałam że nie dałam rady bo w pracy musiałam być i czy mogę 25dc to powiedział że czekać do następnego cyklu bo w 25 wyniki będą niemiarodajne. A prolaktyne miałam robić obojętnie kiedy