najpóźniej powinna być 18.07u mnie tez negatywy.
Oo, trzymam kciuki! Kiedy termin @?
Oj, nie czytałam tego! Nie......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najpóźniej powinna być 18.07u mnie tez negatywy.
Oo, trzymam kciuki! Kiedy termin @?
Oj, nie czytałam tego! Nie......
u nas w nocy byla tragedia, galezie polamane i burzaU nas tylko wieje, aż łeb urywa. Wczoraj lało i była wielka burza
Tak dla mnie tak. Facet mk robił kisiel taki trochę wodnisty i dosladzal . Dochodziło w sekundęKisiel na zgage serio dziala?? Bo to by byla bardzo przydatna informacja
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ide o 7 w kolejke na nfz i jesten tego samego dnianajpierw będę musiała zrobić badanie moczu i pójdę wtedy do rodzinnego bo do gina to jedynie prywatnie a na dodatek nie ma teraz mojego. do gina na NFZto pewnie najwczesniej za miesiác
u mnie tylko telefonicznieU mnie ide o 7 w kolejke na nfz i jesten tego samego dnia
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde więc chyba nie jest tak zle w moim miescieU nas też wieje tylko.
U mnie jak chodzilam z NFZ to około tygodnia czekania, teraz od 2 lat chodzę prywatnie, nie ma zapisów, czeka się w kolejce.