reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wcale nie planuję iść na l4 jeśli nie będę do tego zmuszona :) Bardzo mi zależy na pracy i nie chciałabym niepotrzebnym l4 sobie tutaj narobić problemów. W ogóle to lubię moją pracę, chyba jestem trochę pracoholikiem :p

I tego Ci życzę:) przypomina mi to moja mamę, która jeszcze w dzień porodu była rano w pracy :) ja będę musiała iść dość szybko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie moze Ci wypowiedziec umowy przed czasem bo jestes w ciazy.. moze Ci zastepstrwa nie przedluzyc.. bo poprostu ustaje stosunek pracy wtedy ale w jej trakcie wywalic cie nie moze.
Tzn ja mam umowę o pracę na czas określony, to jest druga umowa na czas określony, następna miała być na nieokreślony, ale nie jestem na zastępstwie, mam samodzielne stanowisko. W pokoju siedzimy w 3 osoby, z tego jedna babka idzie na emeryturę w sierpniu 2019 r. a druga we wrześniu 2020 r. a ja jakbym poszła na roczny macierzyński to wróciłabym właśnie jakoś w sierpniu 2019 r. akurat jak jedna będzie odchodziła.

Masz termin na czerwiec gdybys miala ta umowe do maja to wtedy jesli by ustala to nawet zasilku bys nie dostala.. ale jak masz do pazdziernika to mozesz spac spokojnie. Bo nawet jesli Ci niesię przedluza to bedziesz miala jakie kolwiek pieniądze przez jeszcze 8miesiecy

Masz termin na czerwiec gdybys miala ta umowe do maja to wtedy jesli by ustala to nawet zasilku bys nie dostala.. ale jak masz do pazdziernika to mozesz spac spokojnie. Bo nawet jesli Ci niesię przedluza to bedziesz miala jakie kolwiek pieniądze przez jeszcze 8miesiecy
Niby tak :) Mam termin na 9 lipca

reklama
Do góry