reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale kurde, myślisz ze to naprawdę była taka normalna @? Ja tez słyszałam takie opowieści ale kurde, wydaje mi się, że te dziołchy trochę to kolorują?! ;)
Niekoniecznie. Moja przyszla tesciowa jak z M w ciazy chodzila to przez pierwszy trymestr miala krwawienie i dopiero w polowie drugiego jak w koncu @ zanikla poszla do gina. Ba. Ale to nic. Ona mojego M o prawie miesiac przenosila i malo by brakowalo a mogloby go teraz ze mna nie byc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Niekoniecznie. Moja przyszla tesciowa jak z M w ciazy chodzila to przez pierwszy trymestr miala krwawienie i dopiero w polowie drugiego jak w koncu @ zanikla poszla do gina. Ba. Ale to nic. Ona mojego M o prawie miesiac przenosila i malo by brakowalo a mogloby go teraz ze mna nie byc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To może ja jednak jestem w tej ciąży!? ;) ;)

Nie zaszkodzi zatestować ale na wszelki wypadek nie nastawiaj się za bardzo bo jednak takie przypadki jak opisywane przez nas tutaj to ekstremalna rzadkość. Aczkolwiek cionszy jak najszybcoej Ci życzę :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie będę testować, żartuje sobie tylko. Dzięki, ja Tobie tez!
Dobranoc kobity [emoji8]

No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony :(
Bardzo mi przykro. [emoji26]
Próbowałaś może specyfikow naturalnych wspomagających organizm kobiety, ziół, naparów i tych innych. Na jakimś forum czytałam że dziewczyny stosują takie rzeczy. Moze warto zgłębić temat.

...marzenia mają wielką moc...

Ej, a czy któraś z was zna takie przypadki, ze @ się pojawiła (ale mam na myśli naprawdę @, taką jesień średniowiecza a nie jakieś tam plamienia) a później się okazywało, ze to i tak ciąża? :)
Ja na przykład mam teraz tak, dopiero po @, 7 dzień cyklu a ja mam mnóstwo objawów ciążowych [emoji23][emoji23] czy to się jeszcze nadaje do psychologa, czy juz raczej psychiatra i oddział zamknięty? [emoji6][emoji23]
Ja miałam, tylko że sie okazalo ze to nie @ tylko poronienie a obiawy jeszcze nie ustąpiły bo beta we krwi była.

...marzenia mają wielką moc...

Hej:) 29dc, nadal nic się nie dzieje, ale czuje się już bardzo okresowo: ogólne wkurzenie, bóle, płacz, nastroj na sprzątanie, podjadanie... chyba nic z tego nie bedzie[emoji1304]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry