reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam pytanie do Was :) w związku z tym, że bardzo chciałabym aby się udało z fasolka a wyjeżdżamy w te góry i mamy miedzy innymi termy czy są jakies przeciw wskazania aby z nich korzystać ? Chodzi o temperaturę wody itp

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chyba nie można korzystać z sauny, a jeśli chodzi o baseny to nie wiem. Ważne żeby woda nie była za gorąca. No i uważałabym na oscypki, bo są z niepasteryzowanego mleka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
0

A myslalas o ivi???

2 razy mialam ciaze biochemiczna czyli udalo sie zaplodnic i zagniezdzic tylko potem cos poszlo nie tak, jakis problem z utrzymaniem chyba ? A koszty w UK tych zabiegow sa masakryczne, dobry samochod by byl :( a in vitro wogole u mnie odpada ;( takze trza sie chyba wiecej modlic jak jeden lekarz mi powiedzial.

Chyba nie można korzystać z sauny, a jeśli chodzi o baseny to nie wiem. Ważne żeby woda nie była za gorąca. No i uważałabym na oscypki, bo są z niepasteryzowanego mleka.

Ooo nieeee :( zapomniałam jeszcze o oscypkach a tak je uwielbiam

Ooo nieeee :( zapomniałam jeszcze o oscypkach a tak je uwielbiam

Dla maluszka warto się chyba poświęcic? :-) ja czytalam że zbyt cieplych kąpieli brac nie mozna, co najwyzej 36 stopni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mam pytanie do Was :) w związku z tym, że bardzo chciałabym aby się udało z fasolka a wyjeżdżamy w te góry i mamy miedzy innymi termy czy są jakies przeciw wskazania aby z nich korzystać ? Chodzi o temperaturę wody itp

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Żołnierzyki nie lubią zbytniego ciepła.

...marzenia mają wielką moc...

Dziewczynki mam pytanie do tych ktore używały testów owulacyjnych. A mianowicie jak je kupiłam dawno temu to tak leżały i postanowiłam ich w końcu użyć. No i od poniedziałku robię je i dzisiaj zaraz po namoczeniu testu wyszły dwie krechy mocne. Po czym po paru minutach ta druga, która miała być wskazującą na pozytywny zbladła tak ze ledwo ja widać. I ja sie pytam o co caman?

reklama
Dziewczynki mam pytanie do tych ktore używały testów owulacyjnych. A mianowicie jak je kupiłam dawno temu to tak leżały i postanowiłam ich w końcu użyć. No i od poniedziałku robię je i dzisiaj zaraz po namoczeniu testu wyszły dwie krechy mocne. Po czym po paru minutach ta druga, która miała być wskazującą na pozytywny zbladła tak ze ledwo ja widać. I ja sie pytam o co caman?

Mi osobiście nawet po tygodniu leżenia testów które już były wykonane kolor kresek się nie zmienił..
1509631412-b620ef088efefacb-aaaaaa.jpeg
1509631423-9b4c7786bade067b-aaaaaa.jpeg

Do góry